Mehmet Ayan, Kerem'in Beşiktaş maçında yaşadığı gerginliklerle ilgili de konuştu.

"BEN DE KÜFÜR EDEBİLİRİM"

"Bir futbolcu soyunma odasında 139 nabızla her zaman kontrolünü tutamayabilir. Ben olsam ben de küfür edebilirim. Sporculuk yapmayan kimse bunları bilemez. Okan Hoca da zate böyle şeylere gücenmez. Anlayışlı bir yapısı var. Burada konu oyuncunun ne söylediğinden ziyade mahremiyetin dışarıya sızdırılması. Kulüpten kim veya kimler nasıl bir fayda sağlıyor?"

"İÇ SİYASET SAHAYA YANSIDI"

"Galatasaray'ı Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan ayıran nokta bu işte. İç siyaset sahaya yansıdı. Daha önce Sneijder, Selçuk, Arda Turan ve Fatih Terim'de bunları görmedik mi? Gördük. Galatasaray'ın Liverpool'la oynadığı hazırlık maçının devre arasında Arda Turan gönderildi. Bunu ilk kez söylüyorum aradan 10 küsür yıl geçtiği için."

"AÇIKLAMALARINDA MESAJ VAR"

Selim Soydan: "Galatasaraylı yöneticilerin birbirinden haberi yok" Selim Soydan: "Galatasaraylı yöneticilerin birbirinden haberi yok"

"Kerem'in sosyal medyada yapmış olduğu açıklamalarında mesaj var. Özetlemek gerekirse kulüpte kalmak istiyor ama satılırsa da Galatasaray çıkarları için buna uyacağını söylüyor. Ayrıca küfür ettiğini inkar etmiyor, soyunma odasından dışarıya çıkan bilginin doğru olmadığını ifade ediyor." dedi.

Editör: Berksan Sabancı