Ahmet Çakar, ligdeki şampiyonluk yarışıyla ilgili de konuştu.

"MİLİM FARKLA GALATASARAY..."

"Beşiktaş'ın elde ettiği skor asla onları yanıltmasın. Halen kadroda eksikleri var. Trabzonspor ise yine yarışın içerisinde olacaklar. Geçen seneki gibi çok fark olmaz ama ben milim farkla Galatasaray'ı Fenerbahçe'den önde görüyorum. Oturmuş kadrosu ve hocasının üzerine Batshuayi geldi. Icardi gezmelere gitse bile oynatabileceğin net bir golcün var. Sağ beke Jelert geldi. 'Bunun gibi 50 tane adam geldi' dedirtmemeli. Bir fark yaratmalı."

"OKAN BURUK, KÜÇÜK FATİH TERİM"

"Bir maç yenildiği için kimse Okan Buruk'u yerden yere vuramaz. Köy takımı Akhisar'la kupa kazandı, lobisiz, kamuoyu ve taraftar gücü olmadan Başakşehir'i şampiyon yaptı. Geldi Galatasaray'la 2 sene üste üste şampiyonluk elde etti. Bunlar çok ciddi ve Türkiye'de her antrenöre nasip olmayacak başarılar. Tesadüf felan demezsin. Ama şöyle ki Okan henüz iniş çıkış yaşamadı. Canı yanmadı. Yaşasın bakalım altından kalkabilecek mi? Göreceğiz. Ben ona 'Küçük Fatih Terim' diyorum. Şirretleşebiliyor. Birazcık aleyhine bir şey olsun hemen hakemlere parlıyor, mağlubiyet yaşasın bahaneleri hazır hepsini sıralayıp diziyor. Bunu Mourinho'da da göreceğiz. O da hakemlere, bazı şeylere tepki gösterecek."

"TÜM KULÜPLER BUNA BAŞVURUYOR"

"Icardi'nin 15-20 milyon Euro aldığı iddiaları var. Bizim tüm kulüpler buna başvuruyor. Zaten Türkiye'de hangi futbolcunun ne kadar aldığını kimse bilmiyorum. Fenerbahçe de Dzeko'yu alakasız benzin istasyonu reklamın oynattı. Morutan'ın Ankaragücü'yle olan kontratında bazı şeyler ortaya çıktı. Sadece Galatasaray veya Fenerbahçe değil hepsi yapıyor. Federasyon bu işleri denetlese, hiçbiri yaşanmaz."

Ertem Şener: "Okan Buruk'un derbide yapacağı sürprizi duydum" Ertem Şener: "Okan Buruk'un derbide yapacağı sürprizi duydum"

"YAPILAN DOĞRU DEĞİL"

"Dursun Özbek'in korumaları maçtan sonra muhabirleri itiyor, kakıyor. Yapılan doğru değil. İşte makam, mevki gören kişilerin Kurtlar Vadisi repliklerine şahit oluyoruz. İnsanları üstten görme, aşağılama tavırları. Bizim ülkemizde hep vardır." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı