Fransız ekibi, play-off turunda Çekya ekibi Slavia Prag'la eşleşti. Şampiyonlar Ligi'nden elenen Fenerbahçe ise yoluna UEFA Avrupa Ligi grup aşamasından devam edecek.

OKAN BURUK'UN BEĞENDİĞİ İSİM

Lille forması giyen Alexsandro, iki maçta gösterdiği performansla Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un gözüne girmeyi başardı.

25 yaşındaki Brezilyalı stoper, özellikle Fenerbahçe'nin hücumcularını durdurma konusunda önemli bir görev üstlendi. Dün 3 forvetle sahada olan Sarı-lacivertlilere çok fazla hava topu vermeyerek takımının bir üst tura çıkmasında önemli rol oynadı.

ALTERNATİF KONUMDA

Sarı-kırmızılıların başarılı stoper oyuncuları Davinson Sanchez ve Abdülkerim Bardakçı'ya çift haneli teklifler gelmeye devam ediyor. Eğer bu iki isimden birisi giderse Galatasaraylı yetkililer, Lille'den Alexsandro için resmi görüşmelere start verecek. Galatasaray teknik ekibinin radarına girdi ve artı puan aldı.

MARCAO DETAYI

2018-2019 sezonunun devre arasında Marcao'yu Galatasaray'a satan Portekiz ekibi Chaves, sambacının yerini Alexsandro'yu transfer ederek kapatmıştı. Daha sonra futbolcusunu 2 milyon Euro karşılığında Lille'e sattılar.

ALEXSANDRO'NUN RAKAMLARI

1.89'luk stoperin Lille'le sözleşmesi 2028'e kadar devam ediyor. Oyuncunun piyasa değeri ise 8 milyon Euro.

Sol ayaklı futbolcu, kariyerinde Flamengo, Resende, Praiense, Amora ve Chaves formaları terletti.

Geçen sezon Fransız ekibinde 42 maçta süre alarak istikrarlı bir görüntü sergiledi. Söz konusu müsabakalarda ise 1 gol kaydetti.

Okan Buruk'a Kadıköy'de özel derbi önlemi Okan Buruk'a Kadıköy'de özel derbi önlemi

TADİC'LE KARŞI KARŞIYA GELDİ

Alexsandro, bir pozisyonda ceza sahası içerisine girmek isteyen Fenerbahçeli Dusan Tadic'in topuna sert bir şekilde müdahale etti. 25 yaşındaki futbolcu, yere düşen Sırp oyuncuya ayağa kalkıp mücadele etmesi gerektiğini söyledi. O esnada gerginlik başlamadan İspanyol hakem Jose Mario Sanchez iki ismi de uyarmak zorunda kaldı.

Editör: Berksan Sabancı