Levent Tüzemen, Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın demeçlerine de sert karşılık verdi.

"O OZAMAN UEFA'NIN HAKEMLERİNİ İNDİRİN"

"Süper Lig'de Galatasaray'ın 12 sarı kartı, Fenerbahçe'nin 13 sarı kartı var. Avrupa'da Galatasaray'ın 3 sarı kartı, Fenerbahçe'nin 9 sarı kartı bir kırmızı kartı var. O zaman UEFA'nın hakemlerini de vura vura indirin aşağıya."

"TFF HESABINI SORMALI"

"Acun Ilıcalı'nın açıklamaları, tehdit içeren bir açıklama. TFF bunun hesabını sormalı. Geçen yıl da Fenerbahçe başkanı Ali Koç ne dedi? 'Hakemleri gördüğünüz yerde fotoğraflarını çekin' dedi. O MHK yok, o TFF de yok? Ne oldu şimdi?"

MHK'YE ELEŞTİRİLER

"Ali Koç, İbrahim Hacıosmanoğlu seçilmeden önce 'Bu seçim bizim için yok hükmündedir' demişti. 'Bu seçim değil,seçindir' demişti. Nasıl oldu şimdi TFF ile olan ilişkiler? MHK başkanı Ferhat Gündoğdu. Arka tarafı kazırsak neler çıkıyor baktınız mı? Google'a girdiniz mi? Alemler falan? MHK'nın iki zayıf dönemi vardır, o da Ferhat Gündoğdu dönemleridir. Ne hakemlik yapmış buralara geliyor? Hee arkasından birileri yönetiyorsa orayı bilemem."

"SEN TOP GETİREBİLİYOR MUSUN?"

"Mauro Icardi bir değer, bir fenomen. Galatasaray'a kazandırdıklarını saymakla bitiremeyiz. Adam suyunu bile Galatasaray kupasıyla içiyor ya. Adama sen top getirebiliyor musun? Sakat sakat gol kralı oldu mu? Oldu. Galatasaray'ı şampiyon yaptı mı? Yaptı. İkinci yılında 45 resmi maç, 41 gole katkı. Eleştirin beyler eleştirin. Devam edin. Sosyal medyadaki asalaklar çok iyi biliyorsunuz her şeyi. Ben bunların Galatasaraylı olduğuna inanmıyorum." ifadelerini kullandı.

Ümit Özat: "Galatasaray bu işleri saklamayı biliyor" Ümit Özat: "Galatasaray bu işleri saklamayı biliyor"

(A Spor)

Editör: Berksan Sabancı