Kerem İnan, Galatasaray'ın mevcut kadrosunun Şampiyonlar Ligi için yeterli olmadığını ifade etti.

"BEKLER BÜYÜK PROBLEM"

"Skor kötü değil. Muslera ve Abdülkerim'in bireysel hatalarını gördük. İkinci yarıda biraz daha toparlanmış bir Galatasaray skoru eline aldı ancak penaltı her şeyi değiştirdi. Stoperlerin formsuzluğu düzelir ama bekler büyük problem. Kerem Aktürkoğlu iki pozisyonda geriye gelip kademeye girmek zorunda kaldı."

"BU TEMPO YETERSİZ"

"Galatasaray'ın tek planı Barış Alper üzerinden olmamalı. Barış Alper koşsun, Icardi'ye pas atsın. Bu plan çok ezber. Galatasaray'ın B ve C planı olması gerekiyor. Şampiyonlar Ligi'nde olmak istiyorsunuz ve bu tempo yetersiz."

JELERT VE SARA'YA ELEŞTİRİ

"Yeni sağ bek Elias Jelert beklentilerin altında. Yeni transfer ve sentetik çimde zorlandı. Sadece Jelert değil. Batshuayi dışında diğer oyuncuların hemen hemen hepsi hiç iyi oynamadı. 18 milyon Euro'ya alınan Sara da etkili olamadı. Suç oyuncularda değil. Ona bu parayı verenlerde suç var. Rakipte Anadolu takım oyuncuları var üstünlük kurması gerekiyordu orta sahada."

Tanju Çolak'tan Erden Timur sözleri: "Çok farklı şeyler söyleceğim" Tanju Çolak'tan Erden Timur sözleri: "Çok farklı şeyler söyleceğim"

BATSHUAYİ İLK 11 BAŞLAR MI?

"Icardi'den beklediğimiz goller Batshuayi'den geldi ve Galatasaray'ı hayata döndürdü. Evet tamamlayıcı forvet ama ben halen ilk 11'inde başlayacağını düşünmüyorum Batshuayi'nin. Sonradan girip daha çok katkı sağlayacaktır. Fenerbahçe'de de öyleydi."

MUSLERA FORMSUZ MU?

"İlk golde net Muslera hatası gördük, ikinci golde de topa elleriyle değmesine rağmen çıkaramadı. Bakın defans hatalarını konuşuyoruz ama Muslera'nın formsuzluğu sürpriz oldu. Onlar da kaleci değişikliği yaşadı. Bunlar hep suni çimin etkisi."

TARAFTARA DESTEK ÇAĞRISI

"Seyirci takımına küsmemeli. Young Boys, Galatasaray'ın ayarında bir takım değil. Galatasaray turu geçecektir. Takım içerisinde birkaç problemleri var. Bunların giderilmesi gerekiyor." dedi.

Editör: Berksan Sabancı