Mehmet Ayan, İstanbul'daki maçın zorlu geçeceğini aktardı.

"BENİM UMRUMDA OLMAZ"

"İlk maç iyi geçmedi. Rövanşta Galatasaray sezonun maçını oynayacak. Eğer Galatasaray he sene şampiyon olup Avrupa'da başarısız olacaksa gelen kupalar benim umrumda olmaz. Tüzüğünde 'Türk olmayan takımları yenmek' olan camianın Young Boys gibi kendinden düşük bir takımı geçmesi gerekiyor."

"GALATASARAY'IN İSPAT ETME GÜCÜDÜR"

"Transferde ve sezona dair tüm ekonomik yatırımlar Şampiyonlar Ligi bileti üzerine yapıldı. Olaya sadece gruplarda oynanacak 8 maç veya alınacak puanlar üzerinden bakmayın. Galatasaray'ın kendisini kendisine ispat etme gücüdür Şampiyonlar Ligi kulvarı."

"BİR TAKIM SIKINTILAR VAR"

"Gördüğümüz üzere Galatasaray takım savunmasında bir takım sıkıntılar var. Young Boys'un gole hızlı giden atakları bize İstanbul'da da problemler çıkartacak gibi duruyor. Eğer Rams Park'daki maçta öne geçen taraf Young Boys olursa Galatasaray'ın yemeden 2 gol atması gerekecek uzatmaya götürmesi için karşılaşmayı."

Ahmet Çakar'dan Acun Ilıcalı'ya: "Galatasaray aldığında sen neredeydin?" Ahmet Çakar'dan Acun Ilıcalı'ya: "Galatasaray aldığında sen neredeydin?"

"ŞİMDİ NE OLACAK?"

"Eğer 2-2 bitseydi Galatasaray'ın şansı yüksekti. Şimdi ne olacak? İstanbul'da önde baskılı oynayan bir Galatasaray göreceğiz. Icardi, Sara, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper sürekli rakip yarı sahada adam kovalayacak. Burada da Young Boys'lu oyuncuların sürekli arkaya top attıklarına şahit olacağız." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı