Kaya Çilingiroğlu, hücumda Yunus ve Osimhen'in katkısına da değindi.

"BİR TEK ŞÜPHEM..."

"Galatasaray'ın güçlü bir oyunu var. Her şartta kendi futbolunu rakibe kabul ettiriyor. Fizik ve kondisyon özelliği çok yüksek. Beraber oynamayı seviyorlar. Karakterli ve yetenekli oyuncu sayısı fazla. Lider oyunculara bakıyorsun Muslera, Torreira, Mertens gibi yıldızlar ön plana çıkıyor. Yeni gelen Osimhen müthiş. Gelir gelmez 3 asistlik katkı sağladı. Sadece kalitesiyle değil, rakibe karşı darbeli oyunuyla sıkıntı veren bir stili var. Bir tek şüphem şu Galatasaray çok erken mi formunun zirvesine çıktı? Ekstra oynuyorlar. Ligin sonunda olması gereken fiziksel performansları bulunuyor."

"ACABA SORUSU HİÇ GEÇMİYOR"

"Bu sene farklı bir Galatasaray seyrediyoruz. Çünkü geçen seneki gibi yanlış transfer politikası izlemediler. Derbide çok net gördük onu. Dolu dizgin yoluna devam ediyorlar. Futbolun iki haftası, üç haftası hiç belli olmaz. Beşiktaş'a 5-0 yenilen Galatasaray nerede, şimdiki Galatasaray nerede? Bugün çok eleştirdiğin takım da yarın çıkış yakalayabilir. Fakat Galatasaray gerçekten göz kamaştıran bir futbol ortaya koyuyor. Oyunun her anında kazanacak havası veriyorlar. İçinden acaba sorusu hiç geçmiyor. Maç başlayınca hemen Galatasaray'ın kazanacağını anlıyorsun. Antep, Fenerbahçe ve PAOK maçlarında gördüğümüz Galatasaray bu ligin üzerinde."

Batshuayi'den Fenerbahçe ve Beşiktaş açıklaması: "Fark etmiyor" Batshuayi'den Fenerbahçe ve Beşiktaş açıklaması: "Fark etmiyor"

"JAKOBS'U BEĞENDİM"

"Ben Galatasaray'ın yeni sol beki Jakobs'u beğendim. Sanchez geldikten sonra bir toparlanma gördüm. Kaan Ayhan ideal sağ bek değil. 3-5-2'de stoperde denenebilir. Osimhen ve Icardi'yi yan yana görürsek Icardi'nin hat-trick yaptığına şahit olabiliriz."

"HEP İYİ OLMAK ZORUNDA"

"Yunus Akgün, Abdülkadir Ömür, Emre Kılınç ve Yusuf Demir gibi oyuncular hep iyi olmak zorunda. Sadece futbol değil her sporda fiziksel açıdan iyi bir konumda olman, çok hazır ve çok güçlü bir fiziğe sahip olmak büyük avantaj. Mesela Torreira'nın Galatasaray kariyeri boyunca 1-2 maç dışında hiç döküldüğünü görmedim. Sürekli maç içerisinde. O yüzden performansı alkış alıyor." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı