FUTBOL

Kaya Çilingiroğlu'dan Ali Koç'a: "Galatasaray'ı 5 saat..."

TRT Spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'u hedef alan sert demeçler sarf etti.

Abone Ol

Kaya Çilingiroğlu, geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Fatih Terim'in sözlerini de değerlendirdi.

"TRİBÜNLERE OYNUYORSUN"

"Galatasaray takımı, 2012 yılındaki play-off sezonunda Kadıköy'de şampiyon oldu. O zaman Aziz Yıldırım hapisteydi. Ali Koç, Galatasaray'a kupa vermemek için 5 saat direndi. Peki geçen sezon ne yaptı? Stadın içerisine girdi, resimler çekildi. Fenerbahçe Başkanı olarak saygınlığın bu kadar mı? Tamamen tribünlere oynuyorsun. Tribünlere, taraftara oynamayın kardeşim. Sizi Genel Kurul seçiyor, çıkın işinizi yapın orada gerekenleri konuşun, tartışın."

OKAN BURUK'A FATİH TERİM ÖRNEĞİ

"Fatih Terim'in açıklamalarını dinledim. Aynı benim gibi konuşuyor. Bahaneleri saymayın diyor. 1981'den beri kendisini tanırım. Bir insanın enerjisi aynı olabilir mi? Heyecanı halen duruyor. Ayrıca eğilip bükülen bir şahsiyet de değil. Bugün Türkiye'nin en parlak hocası kim? Okan Buruk. Neden? Yakın tarihte 3 kez Süper Lig şampiyonluğu kazandı. Peki senin sezon başında 'Benim hedefim 5.yıldız ve 25.şampiyonluk' demen ne kadar büyük hedef? Fatih Terim 'Benim hayallerim, rüyalarım var' diyordu. Avrupa'da başarı için çok ütopik bir şeyden bahsetmiyorum, zor ama yapabilirsiniz. Şu harcadığınız paraların hakkı bu olmamalı."

"MUSTAFA DENİZLİ'YE KATILMIYORUM"

"Mustafa Hoca'nın hakemlerle ilgili yaptığı açıklamaların hiçbirisine katılmıyorum. Hakemlere güven olmaz, o camianın içerisine pislik bulaşmış. 14-15 senedir Türk futbol medyasının içerisindeyim ben de Mustafa Denizli gibi düşünürdüm. Sonra bana Erman Toroğlu, 'Orada öyle şeyler dönüyor ki aklın hayalin almaz' sonra yıllar geçti düşüncelerimin hepsi değişti. Erman Hoca haklıymış dedim. Yeni MHK Başkanı da getirsen, 50 tane VAR'da getirsen zihniyet değişmezse hiçbir şey olmaz. Al işte senin taraftarın Kerem'i beğenmedi. Bak adam Benfica'da aslan gibi oynuyor. Premier Lig'e gitmek için gün sayıyor. Fatih Terim Futbol Direktörlüğü yaptı anlattı anlattı, hiçbir şey değişmedi. Dikkat edin kim en çok bağırıyorsa o düzeni bozuyordur. Yöneticisi, hocası, oyuncusu fark etmez. Her şeyi kendi tarafına, lehine istiyorlar." ifadelerini kullandı.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }