Mourinho, Galatasaray'a göndermeli ifadeler kullanmaya da devam etti.

"GALATASARAY'IN YEREL MAÇLARINA..."

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'dan Galatasaray'a cevap: "Sakınca yok" TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'dan Galatasaray'a cevap: "Sakınca yok"

'Türkiye'de sadece Galatasaray kart görmüyor' sözlerinin sorulması üzerine Jose Mourinho: "Bence onlara karşı farklı bir bakış var. Benim doğama aykırı bir şey. Çünkü bence 90 dakika boyunca herkes aynıdır. Guardiola da olsa Ancelotti de olsa. Birkaç haftalık genç hocalar için de kurallar aynıdır. Messi de Cristiano da olsa kurallar herkes için aynıdır. Kulübün statüsü fark etmez. Galatasaray'ın yerel maçlarına baktığımda farklılık var. Bu ligin güvenilirliğine aykırı."

"SİYAH VE BEYAZ KADAR FARKLIYDI"

"Deplasmanda Göztepe ile 2-2 berabere kaldığımızda da hakemi tebrik ettim ama 5-0 kazandığımız maçta hakemi eleştirdim çünkü o ilk yarı ve verdiği kararlar kabul edilemez. O hakemi Galatasaray'ın ilk maçında da gördüm, siyah ve beyaz kadar farklıydı. Fenerbahçe için çalışıyorum ama aynı zamanda Türkiye ve lig için de çalışıyorum."

"ONU ALIRDIM"

"Osimhen fantastik bir oyuncu. Eğer ben 70-75 milyon ödeme potansiyeli olan bir kulüpte olsam onu alırdım. Tabii ki farklı koşullarda geldi ama günün sonunda bunun bir önemi yok. Önemli olan şey Galatasaray kesinlikle harika bir oyuncu aldı. Onunla bir problemim yok, tam tersi çok iyi bir ilişkim var ama ona karşı her oynadığımda onunla konuşuyorum çünkü davranış biçimini beğenmiyorum. Kendini çok yere atıyor. Son karşılaşmamızda ona 'Bak, sen en iyi iki Afrikalı oyuncudan birisin, sen ve Salah. Geçmişte Drogba, Weah, Eto'o vardı. Böyle davranamazsın.' dedim. Onunla problemim bu ama 10 dakika sonra çok iyiydik." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı