Hayri Kozak, basına kapalı yapılan Divan Kurulu'ndan önemli bilgiler aktardı.

"KİŞİ SAYISI 600'Ü GEÇTİ"

"Normalde bizim Divan Kurulu toplantılarımıza 100 kişi katılırdı ama bu kez katılan kişi sayısı 600'ü geçti. Karşılıklı atışmalar oldu. Eray Yazgan, kendisini hedef aldığı Fatih Altaylı'dan özür diledi. Dursun Özbek kendi yöneticilerini koruyamadı."

"BENİM BAŞKANIM DEĞİL"

"Sayın Dursun Özbek artık benim Başkanım değil. Ben bugüne kadar kendisini hep desteklemiştim ama artık desteklemeyeceğim. Çok büyük bir hata ve yanlış yapmıştır. Ayrıca bana da hakaretler edildi. Kendisine de ağır ve kabaca eleştiriler vardı. Bundan sonra Galatasaray'ın Divan Kurulu'na katılmayacağım."

"HAYATLARI KARIŞIK"

"Bizim futbolcularımızın özellikle sosyal hayatları karışık. Icardi ve diğer oyuncularda sıkıntılar var. Performans düşüklüğü var. Bunlarla ilgilenilmesi gerekiyor."

Volkan Demirel'den derbi yorumu: "Okan Buruk'un yerinde olsam..." Volkan Demirel'den derbi yorumu: "Okan Buruk'un yerinde olsam..."

"PROJELER KOMEDİYE DÖNDÜ"

"Dursun Özbek'in vaat diye anlattığı projeler komediye döndü. Kemerburgaz yetişmedi, halen devam etmiyor. Mecidiyeköy yine o şekilde duruyor, hiçbir ilerleme yok. Florya için 2 yıl izin aldınız ama onun içinde 10 tane proje var. Aradan 2 ay geçti henüz bir çivi bile çakmadılar. Mali raporların hiçbirisini inceleyemiyoruz. Borçları bilmiyoruz. Çünkü yönetimin gündemi başka. Dursun Özbek yönetimini değiştirebilirmiş. Kulağıma o şekilde dedikodular geldi." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı