Hasan Şaş, Galatasaray'ın maça çok iyi hazırlandığını ve haklı bir galibiyet aldığını söyledi.

"İŞİN ÖZETİ BU"

"Galatasaray şampiyonluk yarışına sımsıkı sarıldı. Galatasaray'ın yapısını bildiğim için mağlubiyet yaşansaydı bir şeyler değişebilirdi. Futbolcular ve Okan Hoca bunu bildiği için maça çok iyi hazırlandı. Galatasaray 53, Fenerbahçe 37 kez ikili mücadele kazandı. İşin özeti bu."

"İKİ OYUNCUYLA DERBİYİ KAZANDI"

"Kaan Ayhan ve Lemina'nın oynaması, Sara ve Lemina'yı çok rahatlattı. Çağlar ve Skriniar'ın arasına Barış Alper'i attı dengeyi bozdu. Okan Buruk iki oyuncu dokunuşuyla derbiyi kazandı. Galatasaray, Türkiye Kupası'ndan öte bir maçı kazandı. Kupa kimsenin umrunda değil hedef Lig."

"32 MAÇ CEZA ALMIŞTIM"

"Ben zamanında toplam 32 maç ceza almıştım. Her şey TV'den görüldüğü gibi. Maçtan sonra çıkan kavgalar ilk defa olmadı 2000'de, 8 maç yediğim maçta Jailson bizim oyuncuya tokat atmıştı. O olay bizim stadımızda oldu. Mourinho benzerini İspanya'da yapmıştı. Bence buraya geldiğine pişman. Şampiyonluk yarışından da geriye düştü. Kariyeri iyice düşüşe geçecek. Zaten Okan Buruk'a bilenmişti yaptığı açıklamalarla. Bu güvenlik önlemleri de çok fazla. 30 bin kişi çok. Bir şey oluyor 300 polis sahada."

GÜNAY VE LEMİNA VURGUSU

"Günay Güvenç, Galatasaray'ın olmazsa olmaz kalecilerinden birisi olacak. Çok başarılıydı. Karşı karşıya pozisyonlar çıkardı. Kendinden emin ve rahattı. Türk futbolu bence önemli bir karakter kazandı. Mario Lemina son 8 maça konsantre olursa Galatasaray çok şey kazanır. Yorulunca çıkma işini de bir kenara bırakmalı. Bacağına taktığı bantların da bir işe yaradığını düşünmüyorum. Lemina'nın gerçekten sahaya odaklanması önemli. Okan Hoca'nın onu konsantre etmesi lazım. Mesela Davinson, Rafa'nın pozisyonunda hatasını anladı sonra ders çıkardı galibiyeti getiren topu çizgiden çıkardı."

"DOĞRU OLMAZ"

Serhat Ulueren Osimhen tehlikesini açıkladı: "Konuştum..." Serhat Ulueren Osimhen tehlikesini açıkladı: "Konuştum..."

"Galatasaray'ın Ali Koç'un doğum gününe yönelik yaptığı pasta doğru değil. Sonuçta Galatasaray bir dünya markası. Avrupa'da başarıları olan bir kulüp. Aynısını Fenerbahçe de Galatasaray Başkanı'na yönelik bir şey yapsa doğru olmaz. Başkanlar düzeyine girilmemeli. Aynısını Beşiktaş da Okan Buruk'a yönelik yaptı. Fenerbahçe'nin maçtan sonra kapıları kilitlemesi enteresan. 2012'de de şampiyon olduğumuzda sahaları suladılar. Işıklar kapatıldı, birbirimizi görmemiştik. Kişiler hırslar bir tarafa bırakılmalı. Kavgaya karşı değilim, bunlar futbolun içerisinde var. Ama pasta, maymun, hocaları, Başkanları hedef alma şeylerini bırakalım." ifadelerini kullandı.