Gökmen Özdenak, Galatasaray - Young Boys maçının öneminden de bahsetti.

Okan Buruk Galatasaray'ın 2 yeni transferini istemedi Okan Buruk Galatasaray'ın 2 yeni transferini istemedi

"3 MAÇTA AYNI FUTBOL"

"Rams Park'da 1-0 kaybedilen Fenerbahçe derbisi, Süper Kupa'daki 5-0'lık Beşiktaş derbisi ve 3-2 kaybedilen Young Boys maçı. 3 maçta da aynı futbol. Hiçbir organizasyon yok, çaba yok. Maç 7-2 felan bitebilirdi. Ben 3-2 bittiğinde şükrettim. Okan Buruk bu takıma ne çalıştırıyor? Futbolcular 90 dakika ayakta kalamıyorlar ya."

"TRANSFERDE GEÇ KALDILAR"

"Galatasaraylı yetkililer özellikle transferde geç kaldılar. Yaptıkları transferlere bir şey demiyorum. Ama risk aldılar. Getirdikleri adamlar daha önce kendilerini kanıtlamış isim değiller. Kafalarda soru işaretleri var."

"GERİYE GİDEN PERFORMANSI VAR"

"Geçen senenin ikinci yarısından beri Kerem Aktürkoğlu'nun geriye giden performansı var. Gelişeceğine duraksadı. Artık kendine çeki düzen vermesi gerekiyor. Ondan beklentiler fazla, ona göre hareket etmeli. Yönetimin hataları olmuştur ama sen kafanı öne eğip futboluna bakacaksın."

"ÇEVRE KONTROLÜ YOK"

"Galatasaray'ın stoper oyuncularında çevre kontrolü yok. Özellikle Nelsson ve Abdülkerim çok formsuz girdiler sezona. Sanchez ise en iyisi. Geçen sezona damga vurdu. Ülkesinde de iyi futbol sergiledi. Kesinlikle gitmemesi gerekiyor."

"25 MİLYON EURO'YU BULUYOR"

"Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne kalırsa 18-19 milyon Euro ayak bastı parası alacak ama o para oynanacak maçlarla 25 milyon Euro'yu buluyor. TV, loca, bilet gelirleri de dahil edilmedi. Başka ekstra gelirler de var. Yönetimin güvencesi tamamen Young Boys maçı. Ters bir skor düşünemiyorum." dedi.

Editör: Berksan Sabancı