Serhat Ulueren, 6.haftada oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisiyle ilgili de çarpıcı iddialarda bulundu.

"1 MİLYAR TL'Yİ GEÇİYOR"

Halil Dervişoğlu'nun yeni takımı belli oldu Halil Dervişoğlu'nun yeni takımı belli oldu

"Galatasaray, iki maçta Kopenhag'ı yenemedi gitti o takımdan Jelert diye bir adama 10 milyon Euro para verdi. Bence bu adam 2 milyon Euro etmez. O parayı verdikten sonra ben sana 2 tane sağ bek getiririm. Fiziğine bakıyorum minnacık, rüzgar esse uçacak gibi bir hali var. Sonra gittiler Sara'ya bir ton bonservis verdiler. 18 diyorlar, bonuslar 20 küsür ediyor. Yani maaşıyla birlikte 1 milyar TL'yi geçiyor."

"ELEYEMEZSE TOPUN AĞZINA GELİRLER"

"Ben Galatasaray'ın Young Boys'u eleyeceğine inanıyorum. Oldu ya futbol bu. 1-1 bitti veya şanssızlık yaşadın. Ne olacak? Bakın çok açık söylüyorum eğer Galatasaray, Young Boys'u eleyemezse tüm yöneticiler topun ağzına gelirler. Başkan Dursun Özbek o yıldızlara ödeyecek para bulamaz."

"GALATASARAY BAŞARISIZ"

"Galatasaray maalesef Şampiyonlar Ligi'nde başarısız. Son 30-32 maça çıkmışlar sadece 3 galibiyet var, 8 beraberlik. Gerisi hep mağlubiyet. Attıkları gol 28, yedikleri gol 72. Şampiyonlar Ligi'ne giden en çok takımmış. Gitme daha iyi. 22 senedir UEFA Kupası kutlanıyor. Artık taş üstüne taş koysunlar. Bizim Türk teknik adamlarının zihniyeti bu. Şampiyon olayım, kovulmayayım. Risk almaya gerek yok. Bu yüzden Avrupa'da takım çalıştıramazsınız. Hep yerinizde saymaya devam edersiniz."

"O HOCANI DEĞİŞTİR"

"Abdülkerim Bardakçı, sana sesleniyorum. O fitness hocanı hemen değiştir. Belin dönmüyor artık. Adelelerin kısalmış. Bir an önce eski formuna dönmen lazım. Yoksa kaybolup gidersin."

"MOURİNHO ANLAŞAMIYOR, KOVULABİLİR"

"Fenerbahçe'de Mourinho yönetim ile anlaşamıyor. İstediği adamlar alınmadı. Liste verdi, listenin son sırasındaki adamlar geldi. Levent Mercan ve Cenk Tosun'u istemedi. 6.haftada Galatasaray ile Kadıköy'de maç yapacak. Eğer yenilirse, Yönetim Kurulu ile ciddi anlamda karşı karşıya gelir ve kovulabilir. Hemen kovulmaz ama Ocak ayını göremez diye düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı