Yıldız golcü hakkında spor yorumcusu Oğuz Altay bilinmeyen gerçekleri anlattı.

"SAKAT SAKAT OYNADI"

"Mauro Icardi, geçen sezon Beşiktaş derbisinde sakatlandı ve o müsabakadan sonra forma giydiği tüm karşılaşmaları sakat sakat oynadı. Hep iğne tedavisi gördü. Takımla birlikte idmana çıkmadan iğneyle maçlara çıktı. Böyle olunca da son vuruşlarında bir eksiklik oldu. Eğer bir sorunu olmasaydı Süper Lig'de 25 değil 35-40 gol atardı. Galatasaray da Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan çıkardı veya Sparta Prag'a boyun eğmezdi. Yeni sezon çalışmalarına da bu sebeple geç katıldı. Hazırlık maçlarında sadece bir kez forma terletti."

Serhat Akın, Batshuayi'yi hedef aldı: "Fenerbahçe'de böyle demiyordu" Serhat Akın, Batshuayi'yi hedef aldı: "Fenerbahçe'de böyle demiyordu"

"ÇOK FARKLI BİR TAKIM GÖRECEĞİZ"

"Bu sezon belki transferler yetişmedi ama inanın çok farklı bir takım göreceğiz. Icardi ağrılarını atlattı, Parma karşısında kendini kasmadı Beşiktaş'la oynanacak Süper Kupa Finali'nde kendini sakladı. Zaha ve Ziyech bomba gibi. Bunların üzerine Batshuayi ve Jelert geldi. İyi bir 8 numara ve 10 numarayla bu Galatasaray önümüzdeki sezon, geçen sezona oranla daha büyük başarılar elde edebilir Avrupa'da. Okan Hoca'nın transferden ziyade kadrosuna güvenmesinin asıl sebebi bu. Avusturya kampı herkes adına çok verimli geçti." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı