FUTBOL

Galatasaray yönetiminden Oğuz Aydın açıklaması

Galatasaray Kulübü Sportif A.Ş Başkanvekili İbrahim Hatipoğlu, transfer gündeminde ismi geçen futbolcularla ilgili konuştu.

Abone Ol

Hatipoğlu, transferde limit sorunu yaşamayacaklarını belirtti.

"SAĞ BEK VE ORTA SAHA ÖNCELİĞİMİZ"

"Galatasaray'da kurumsallık devam söz konusu. Transfer listemiz Okan Hoca ve scout ekibinin hazırlıkları doğrultusunda yapıldı. O şekilde çalışmalarımız sürüyor. Ama bu liste her gün güncelleniyor. Sakatlıklar, değişimler, mali yapı bunda etkiliyor. Bizim 4-5 tane arkadaşımızın çalıştığı bir ekip var. Transferin başında da Başkanımız bulunuyor. Sağ bek ve orta saha mevki önceliğimiz."

MİCHY BATSHUAYİ DOĞRULANDI

"Batshuayi bizim beğendiğimiz ve ilgilendiğimiz bir oyuncu. Transferde resmi imza atılana kadar bitti diyemeyiz. Umarım mutlu sona ulaşırız."

"BU İMKANSIZ"

"Orta sahada Khephren Thuram'ın ismi geçiyor bu imkansız. Liste geniş. Avrupa'da henüz transfer tahtası açılmadı. Vaktimiz var. Sağ bekte ise yüksek bonservis ödeyeceksek bizimle son kontratı olmamalı, ilerde satışını yapmalıyız. Fizik ve atletik olması bizim için önemli."

"KEŞKE GALATASARAY'DA OYNASA"

"Oğuz Aydın son dönemde Türkiye'nin önemli genç yeteneklerinden birisi. Keşke Galatasaray'da oynasa."

ZANİOLO GİDECEK Mİ?

"Zaniolo'ya bir ilgi olduğu menajerine iletildi. İtalya'nın önemli oyuncularından birisi. Pasaportu da var. Ona teklif gelmesi kadar doğal bir durum yok. Biz de kulübün menfaatleri doğrultusunda değerlendireceğiz."

"LİMİTLERİMİZDE SIKINTI YOK"

"En pahalı transfer en iyi transfer demek değildir. Limitlerimizde sıkıntı yok, Başkanımız bu konuda bize ve Okan Hoca'ya destek olacaklarını söyledi."

Kaynak: Yeni Açık / Yakup Çınar

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }