Tugay Kerimoğlu, Galatasaray'ın takım içerisinde sıkıntı yaşadığını belirtti.

"OKAN BURUK VE LİDERLERE İŞ DÜŞÜYOR"

"Galatasaray'da konsantrasyon ve disiplin yok. Son 2 maçta bu ortaya çıktı. 90 dakika sahaya odaklanamıyorlar. Eğer siz rakibinize saygı göstermezseniz kim olursa olsun istediğiniz sonuçları alamazsınız. Burada Okan Buruk ve takımın lider oyuncularına büyük iş düşüyor. Bir problem var ama bu problemin ne olduğunu bilmiyoruz. Derinliklerde. O derinlikleri hoca ve lider oyuncular çözecek."

"AYRILIK KARARINA ŞAŞIRMAM"

Tümer Metin: "Okan Buruk babamın oğlu değil..." Tümer Metin: "Okan Buruk babamın oğlu değil..."

"Galatasaray'da iyi diyebileceğim sadece Sanchez ve Yunus var. Günay'ı da ekleyebilirim. PAOK maçında önemli işler yaptı benzer kurtarışı Rigas maçında da yaptı ama dönen top gol oldu. Hep söylerim Galatasaray sıkıntılarını kendi içerisinde çözen bir camia. Reaksiyonlar ve kararlar çabuk verilir. Eğer bu durum devam ederse ya teknik ekipte ya da futbolcular arasında ayrılık olabilir. Hiç şaşırmam. Ben Okan Hoca'nın kredisi olduğuna inanıyorum. Takımı sahiplenir."

BURUK'UN SÖZLERİNE ELEŞTİRİ

"Okan Buruk, maçtan sonra Osimhen'e ihtiyaç duyduklarını belirtti. Ben de şunu söylüyorum, 2-0'a kadar takım çok iyi oynuyordu. O dakikaya kadar Osimhen'e ihtiyaç var mıydı? Ama kopuşlar ve konsantrasyon eksikliği yaşandı. O zaman burada futbolcular üzerinden değil problemleri daha büyük resimden görmek gerek. Bazı futbolcular kapris yapıyor forma almak için. Buna gerek yok. Teknik direktör sana o formayı verir. Sen yeter ki doğru zamanı bekle." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı