3 yıldır Galatasaray'da yöneticilik yapan Eray Yazgan, Beyaz TV'ye konuştu."

FATİH ALTAYLI'YA YANIT

"1985'ten beri Galatasaray'ın içerisindeyim. 3 gün yayın yaptı Fatih Altaylı beni hedef aldı. Bunu kendisine de açık açık yazılı olarak sordum. Cevap da verdim. Benim için işsiz güçsüz dedi. 1994 yılından beri sigortalıyım. Reklam işlerinde çalıştım. Kendi şirketimi kurdum. 2012 yılında açık hava reklam şirketi, açık hava mecra şirketi."

"EŞİMİN ALDIĞI EV 2 MİLYON DOLAR"

"Stat önünde açık hava reklamlarıyla ilgili benim ilgim olduğunu söylüyorlar. Bu reklam anlaşmalarının hepsi eski Başkanımız Burak Elmas zamanında yapıldı. Bir buçuk yıl önce 5.20'ye biniyordum araba olarak. Şoför olayına gelince, şoförüm 8 yıldır benimle birlikte çalışıyor. 8 yıldır bordrolu. Şirketlerimin cirosu 150 milyon lira. 30 Haziran 2021'de eşimin aldığı ev 2 milyon Dolar. O günden bugüne Gayrimenkul almadım."

Sinan Engin'den Erden Timur yorumu: "Eğer dönerse..." Sinan Engin'den Erden Timur yorumu: "Eğer dönerse..."

ERDEN TİMUR İDDİALARI

"Erden Timur olayına gelelim. Kendisiyle hiçbir sıkıntımız yok. Yok ben sebep olmuşum, ben göndermişim. Kendisiyle düzenli olarak konuşuyoruz. Ayrılık konuşmamızda bana teşekkür etti. Kendisi de söyledi Eray Abi ile hiçbir sıkıntımız yok diye. Ne olabir, neden olabilir?"

"BU KULÜBÜN PARASINI BOŞA HARCATMAM"

"Yapılanlar ve konuşulanlar asla kabul edilemez. Ben Galatasaraylıyım. Galatasaray'ın değerlerini en iyi bilenlerdenim. Sabah 08:10'da kulübe gelirim. Akşam çıkarken tüm ışıkları kapatır öyle çıkarım. Bu kulübün bir lirasını bile boşa harcamam harcatmam. Elektriğine, suyuna kadar..." dedi.

Editör: Berksan Sabancı