Başkan Dursun Özbek, Beyaz TV'den Ertem Şener'e konuştu.

"OYUN BELLİ PLAN BELLİ"

"Atılan iftiralar, yapılan iftiralar ve bunlara alet olanlarla Galatasaray'ın menfaatleri ve geleceği için adalet önünde hesaplaşacağım. Kimse Galatasaray'ın geleceğini alamaz ve çalamaz. Ne mi demek istiyorum? Oyun belli plan belli. Galatasaray'ın geleceği olan Florya arazisi projesi sonrasında çıkan bu alçak ve şerefsizce yapılan kasıtli iftiralar için diyorum."

"1 MİLYAR TL'YE İMZA ATTIM"

"Amaç Florya arazisi üzerinden Galatasaray'a zarar vermek. Galatasaray'ın geleceğini almak amaç Dursun Özbek Özbek'e zarar vermek değil. 6 Temmuz'da Genel Kurul'dan güvenoyu aldım. Bir buçuk ayda ne değişti? Kaç maç oynandı da biz takıma zarar vermiş olduk? Saldırıyorlar. Bakın şimdi ben bu Florya razisi için Dursun Özbek olarak 1 milyar 85 milyon TL'ye imza attım."

"BİLET FİYATLARINI 15 MİSLİ ARTTIRDIK"

"Kefil oldum. Br saniye düşünmedim. Galatasaray için yaptım 56-57 milyon Euro karaborsa üzerinden menfaat sağlamışız. Zaten stat gelirimiz yılda 50-60 milyon Euro. Bilet fiyatlarını 15 misli arttırdık. Karaborsa yapacak adam, bu şerefsizliği yapacak adam bilet fiyatlarını arttırır mı? Bu nasıl bir mantık? Kulübün bir lirasına göz dikenin elini kopartırım."

"SORDUM SORUŞTURDUM"

"Bu ifitralar sebebi ile yakınımda ve uzağımda olan kişilere de söyledim. Babamın oğlu olsa da kim varsa, bu işlere kim bulaştıysa bana bulun dedim. Belge istedim, bilgi istedim, savcıya gittim. Suç duyurusunda bulundum. Devletimizin değerli savcılarına defalarca giderek sordum soruşturdum. Ve sayın savcılarımız bana aynen şunu söylediler 'Dursun Başkanım en ufak bir şikayet yok. Belge yok, bilgi yok. Yine mi siz geldiniz? Yok başkanım yok.' dediler. Fatih Altaylı'ya gittim  dedim ki bana belge var. Fatih bana 'Başkanım belge yok duyum var' ondan tekrar belge istedim, belge yok dedi."

"ŞOFÖR BENİM KASAM OLUR MU?"

"Neymiş efendim şoförüm benim kasammış. Şoförü ben nasıl kasa yaparım? Şoför benim kasam olur mu? Ben cebimden Galatasaray'a 12 milyon Euro verdim. Gözümü kırpmam. Böyle yapan, böyle düşünen adama, adamlara bu iftira alçakça yapılan bir saldırıdır. Genel sekreterimiz Eray Yazgan'dan bahsediyorlar. Şunu bilin ki, yönetimimdeki kulübümümdeki herkese kefil olurum ama Eray Yazgan'a defalarca kez kefil olurum. Ona güvenim sonsuzdur. Yazıktır, ayıptır. Florya arazisi projesini Adnan Polat Başkanımıza bıraktım. İhaleyi o yönetecek. Hem de çok iyi Galatasaraylı ve bu işi de biliyor."

"NASIL ADAMLARSINIZ SİZ?"

Evren Turhan: "Okan Hoca'yla konuştum, yükselişe geçeceğiz dedi" Evren Turhan: "Okan Hoca'yla konuştum, yükselişe geçeceğiz dedi"

"Yakında ihaleye çıkacak. Amaç belli. Galatasaray'ın içindeki kendisini Galatasaraylı sanan sözde Galatasaraylılar, Florya üzerinden Galatasaray'ın geleceğine zarar vermek istiyor. 600 milyon Dolar peşkeş çekilmişmiş. 100 milyon Doları benim kasama girecekmiş. Bu nasıl bir alçaklıktır? Nasıl adamlarsınız siz? Buradan Galatasaraylılara sesleniyorum sakın tuzağa düşmeyin. Bu iftiraları atanlara karşı, gelin hukuk önünde beraber hesaplaşalım. Galatasaray'ın geleceğini kimselere vermeyelim. Perşembe günü divanda herkesin gözünün içine baka baka konuşacağım. Son olarak sütte leke var bizde yok. Nelerle, kimlerle muhattap oluyoruz zoruma giden bu. Dursun Özbek olarak konuşsam kolay. Zor olan Galatasaray Başkanı olarak konuşmak. Böyle konuşmak zorundasın. Yani zorundayım. Galatasaray'ın makamına göre." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı