FUTBOL

Fatih Terim'e bir veto da Erden Timur'dan geldi

Son günlerde adı Galatasaray'la anılan Fatih Terim için Dursun Özbek, kendisiyle çalışmayacağını belirtmişti.

Abone Ol

Dursun Özbek, Başkanlık süresi bitene kadar Okan Buruk'la yola devam edeceğini açıklamıştı.

AĞAR NABIZ ÖLÇTÜ

Dün Galatasaray'ın Genel Kurulu'na sürpriz bir şekilde eski siyasetçi Mehmet Ağar katılım gösterdi. Fatih Terim'in yakın dostlu olan Ağar, hem Dursun Özbek'e destek verdi hem de camianın nabzını ölçtü.

MİLLİ TAKIM OLMADI, GALATASARAY'I İSTİYOR

Fatih Terim, yaptığı açıklamalarda ve Okan Buruk'u hedef almasıyla gözünü yeniden Galatasaray teknik direktörlük makamına dikti. Montella'nın EURO 2024'deki Çeyrek Final başarısı ona Milli Takım kapılarını tamamen kapattı. Yeni TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 2026 Dünya Kupası Elemeleri'ne sonuçlar ne olursa olsun İtalyan hocayla devam edecek. TFF'nin Milli Takımlardan sorumlu yöneticisi Ceyhun Kazancı da Terim'e sıcak bakmıyor. Galatasaray Lisesi mezunu olan Kazancı, Beşiktaş'ta görev aldığı dönemde Şenol Güneş'le anlaşamamıştı.

ÖZBEK, OKAN BURUK'LA YAKINDAN İLGİLİ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, son zamanlarda Okan Buruk'la olan görüşme sıklığını arttırdı. Kendisi veya Yönetim Kurulu'ndan en az 1 veya 2 idareci sürekli Florya'da 50 yaşındaki teknik adama destek oluyor. Basında çıkan Fatih Terim iddialarına karşılık yanında olduklarını bildiriyor.

TERİM'E BİR ŞOK DA TİMUR'DAN

Galatasaray'ın eski Başkanvekili Erden Timur, Dursun Özbek'in halefi olarak camianın potansiyeli yüksek en muhtemel Başkan Adayı. Timur'a yakın üyelerin deneyimli teknik adamla ilgili 'Fatih Terim zor bir profil, Erden Timur ne Fatih Hocayı ne de onun medyasıyla uğraşamaz, yaş tahtaya basmaz' ifadelerini kullandı.

Timur, Galatasaray camiasını yakından takip ediyor. Terim'in geçmişte Faruk Süren, Özhan Canaydın, Ünal Aysal, Mustafa Cengiz ve Burak Elmas'la sürekli tartışma yaşadığını biliyor. Öyle ki Türk futbol medyasına göre tüm bu tartışmalarda hep Başkanlar suçlu, Fatih Terim haklı gözüktü. Erden Timur bunu bildiği için Fatih Terim'le asla çalışmak istemiyor.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }