Dursun Özbek derbiye gelecek mi? Kararını verdi... Dursun Özbek derbiye gelecek mi? Kararını verdi...

Evren Turhan, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden elenmesiyle ilgili de konuştu.

"MOURİNHO TAKIMINA GÜVENMEDİ"

"Fenerbahçe’nin elenmesi ülke puanı olarak kötü oldu. Mourinho devrede hamle yapabilirdi. Geç kaldı erken hamle yapmalıydı. Çok geç kaldı. Fenerbahçe, Lille takımından daha güçlü bir takımdı ama Mourinho takımına güvenemedi riskleri alamadı, elendi. Eski Mourinho bunları yapmazdı, maç ona yazar."

"DENGELER BOZULMAMALI"

"Galatasaray Futbol Takımı'ndaki oyuncular arasında dengeler bozulmamalı. Eğer siz yabancı futbolcuya gününden gününe maaşı veriyorsanız, yerli futbolcular için de aynısını yapmanız gerekiyor. Transferden önce bir an önce bunları halledin. Yoksa takımda çıkan huzursuzlukların önüne geçemezsiniz."

"HOCAYA GÜVEN SONSUZ"

"Zaten Okan Buruk'un elde ettiği 2 şampiyonlukla birlikte kredisi vardı. Mourinho'nun demeçlerinden sonra hocaya güven sonsuz hale geldi. Artık bu yarış sezon sonuna kadar Okan Buruk - Jose Mourinho arasında devam edecek. Bu sene Şampiyonlar Ligi'nden beklentiler de yüksek az transferler yapıldı ama ciddi paralar harcandı. Kombineler, localar ne kadar pahalı olursa olsun satıldı. Bunlara karşılık vermek gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı