Evren Turhan, transferde adı geçen isimlerin basına sızdırılmaması gerektiğini söyledi.

"KENDİ ARANIZDA SORUN VAR DEMEK"

"Galatasaray’ın transfer harekatı sekteye uğratılıyor. Kim nasıl içerden haber alıyor onu biz bilemeyiz. Kendi aranızda bir sorun var demek. Onu çözecek İbrahim Hatipoğlu ve Maruf Güneş. Bazı oyuncuların ismi herkesin dilinde. Wendel transferi için yapılan teklif söylendiği gibi değil, külliyen yalan onu iyi biliyorum. Etkileşim için yapılan klasik işler."

"HAVALİMANINA İNDİĞİNDE DUYMALIYIZ"

"Galatasaray’ın nokta atışlarına ihtiyacı var zaten 2 veya 3 oyuncu gelecek. Kadro oturmuş ve çok iyi. Yapılan yangının sebebi Galatasaray’a nasıl zarar veririz olayı aslında buna da imkan veren sizlersiniz. Hemen çözmek de sizin işiniz tabii ki eleştireceğiz iletişim ve diyalog problemi kesin var. İsimleri dışarı sızdırdıysa alacaksın o zaman, alamazsan tepki alırsın. Bu çok normal. İsmi duyulan oyuncular harici en az 3-4 oyuncu ile de görüşülüyor. Gizli bir şekilde halletmek zorundasınız. Havalimanına indiğinde duymalıyız artık."

Sinan Engin: "Galatasaray 2 tane yer, 5 tane atar" Sinan Engin: "Galatasaray 2 tane yer, 5 tane atar"

ERDEN TİMUR SÖZLERİ

"Erden Timur, 2 yıllık süreçte harika işler yaptı, önemli transferlere imza attı. Bazı transferler de tutmadı ama Galatasaray şaha kalktı, bu geçiş süreci sancılı olabilir belki ama transfer döneminin sonu iyi olur bence. Kuruluşundan bu yana Galatasaray hiç bir zaman kişilere bağlı kalmadı. Sonunda yine taraftarı mutlu olan takım Galatasaray olur. Bunu kimse unutmasın. Önemli olan transfer şampiyonu olmak değil. Galatasaray’ın kadrosunda çok değerli ve dünya yıldızı oyuncular var. Sezon sonu kupayı kaldıran takım olmak."

RODRİGUEZ TAVSİYESİ

"James Rodriguez, Sao Paulo'dan ayrılıyor. Bir nokta atışı 8 numara ve sağ bek bunu yapmak çok zor olmamalı. Okan Buruk’a 'Başkan istediğin oyuncuyu alın' dedi. Talimat vermişti. Kendi söyledi Okan Buruk. Haydi alın bitirin işi. 3 kafa oyuncu, o zaman Galatasaray’ı kimse tutamaz, kadro zaten oturmuş." şeklinde konuştu.

(GsGazete)

Editör: Berksan Sabancı