A Spor'a bağlanan Levent Tüzemen'in görüşleri şöyle...

"EN HAZIR TAKIM"

"Galatasaray'ın elinde şampiyon kadro var. Acele etmesine gerek yok. Geçen sene Ndombele'yi getirdiler bütün gün tatlıları yedi. Dolayısıyla telaşa gerek yok. Dubois geri gelmiş sağ bek, geçen sene demediler mi 'Bu Dubois gönderilir miydi' diye? Stoperde Copa America'nın yıldızı Davinson var, Nelsson sakatlanmasa Danimarka Milli Takımı'nda oynayacaktı. En iyi yerli Abdülkerim var. 8 numara istiyorsun Kerem Demirbay'la geçen sene şampiyon oldun. Sen Icardi ve Barış Alper'i gönderirsin ben o zaman derim ki bunların yeri dolması gerekiyor ama böyle bir durum ortada yok. Şu anda ligin en hazır ve en oturmuş takımına sahip Galatasaray."

Galatasaray, Ryan Kent'le görüşecek Galatasaray, Ryan Kent'le görüşecek

"GALATASARAY KİMSEYİ ÇEKMEK ZORUNDA DEĞİL"

"İbrahim Hatipoğlu'nun demeçlerini dinledim. Doue'den vazgeçtiklerini söyledi. Haklı. Galatasaray kimseyi çekmek zorunda değil. Doue'nin istekleri bunalttı yönetimi. Wendel gelmeye sıcak bakıyor ama kulübün başka başka şartları çıktı. Boey etkisi yapacak bir sağ bek ve 8 numaraya ihtiyaç var. Icardi'nin yedeği olarak Batshuayi'yi aldılar nokta atışı hamle oldu."

"YÖNETİME TAVSİYE VERİYORUM"

"Türkiye'de transferler çok ilgi çektiği için sosyal medyada böyle bir grup var. Sürekli bunu kaşıyarak, gündem yaratarak bir ölçüde kendilerini meşhur etmeye çalışıyorlar. Ortada bir iletişim eksiliği var. Galatasaray yönetimine tavsiye veriyorum. Her gün demeç versinler, açıklama yapsınlar. Asılsız haberlerin önüne geçmeleri gerekiyor."

"BAŞKA İSİMLERLE TEMAS HALİNDE"

"Galatasaraylı yetkililer başka isimlerle temas halinde. Ben onları biliyorum. Bunların basına sızdırılmadan tansferinin bitirilmesi gerekiyor." sözlerine yer verdi.

Editör: Berksan Sabancı