Evren Turhan, Galatasaray taraftarına da ayrı bir çağrı yaptı.

"OYUNCUYU SUÇLAMASI NORMAL DEĞİL"

"Evet Gökhan Akkan inanılmaz kötü goller yedi. Kötü performans gösterdi dün gece. Rizespor için son yıllarda Fenerbahçe maçları hep kötü geçti ama bir oyuncuya bu kadar sosyal medya ve TV'lerde maç sattı imasında bulunmak, rahatça bütün yorumcuların direkt oyuncuyu suçlaması normal bir durum değil artık."

Ertem Şener: "Galatasaray'da yeni Barış Alper Yılmaz olacak" Ertem Şener: "Galatasaray'da yeni Barış Alper Yılmaz olacak"

"SONUNDA KÖTÜLÜK YAPAN KAYBEDER"

"Türk futbolunun ne hale geldiğinin göstergesi, herkes etkileşim ve izlenme uğruna bir oyuncunun hayatını bitiriyor resmen, ayıptır, günahtır. İspatı olmadan bir oyuncuya bu ithamlar, herkesin para ve reyting peşinde olduğunun göstergesidir. Eğer iblis bunları satın aldıysa onu bilemem. Sonunda kötülük yapan kaybeder sadece yaptıklarıyla kalır. Bence sonuca bakmak lazım. İblisi kim yok eder, ilahi adaleti kim sağlar? Allah. Kim şampiyon oluyor, o önemli sonunda."

"HER KANALDAN GALATASARAY İÇİN AYRILDIM"

"Ya ben medyada 13 yıldır kimseyi dinlemedim, dinlemem. A Spor, TRT ve diğer kanallarda çalıştım yıllarca her kanaldan Galatasaray için ayrıldım. Mobingten tut, herşeyi yaptılar bana onun için hikaye hepsi benim adıma. Gerçekleri söylerim. Sonuçta kim şampiyon oldu genelde? Hep Galatasaray. Herkes her kötülüğü yapsın. Allah’ın ilahi adaleti var, şampiyon kim oluyor sonuçta ona bakarım ben." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı