Erman Toroğlu: "Mourinho tırmandıracak, Okan Buruk karşılık verecek" Erman Toroğlu: "Mourinho tırmandıracak, Okan Buruk karşılık verecek"

Evren Turhan, Galatasaray yönetiminin Okan Buruk ve takıma zarar verdiğini söyledi.

"MİLLETİN ÖDÜ KOPUYOR"

"Herkes Galatasaray’ı konuşuyor. Tek reyting Galatasaray çünkü. Salla Galatasaray’a, oyunculara, Okan Buruk’a ve yönetime herkes izlesin sizi. Ayrıca yönetim de bu olanlara yol veriyor. Galatasaray’la ilgili iyi bir şey söylerseniz kimse izlemez sizi, şimdiden söyleyeyim. Galatasaray 5.yıldızı alacak diye milletin ödü kopuyor. Galatasaray, içerden darbe yemezse Mayıs ayı yine sonuç belli aslında."

"PİSLİKLERİNİZİ KAPATMAK İSTİYORSUNUZ"

"İllaha her transfer son anda mı olmalı? Son dakika kahraman olmak mı, yoksa yıllarca unutulmaz olmak mı? Siz bu taraftarı salak mı zannediyorsunuz. Yalan yanlış haberlerle, muhabirleri yönlendiriyorsunuz, onları taraftarın önüne atıyorsunuz. Son güne getirip transfer yaparak her türlü hatalarınızı, pisliklerinizi kapatmak istiyorsunuz ama yemezler. Bu transferler çok önceden biterdi ama bilerek yapmadınız. Şimdi yaparak Okan Buruk ve takıma zarar verdiniz." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı