Gökmen Özdenak'dan ilginç derbi yorumu: "Mourinho kaçabilir" Gökmen Özdenak'dan ilginç derbi yorumu: "Mourinho kaçabilir"

Evren Turhan, Kerem Aktürkoğlu ve yönetimin arasındaki probleme de değindi.

"KAR TOPU GİBİ BÜYÜYOR"

"Galatasaray sezon dış olaylar ve krizle başladı. Her hafta içerden başka bir şey çıkıyor. Galatasaray'da bu zaman zaman olurdu ama bu sene çok sık oldu. Kerem Aktürkoğlu önemli bir oyuncu. Galatasaray'ın kazanılan şampiyonluklarında önemli rol oynadı. Sportif alan dışında bir iletişimsizlik almış başına gidiyor. Sen yönetim olarak çıkan iddialara cevap vermezsen söylentiler kar topu gibi büyümeye devam eder."

"AYNI KONUDAN ŞİKAYETÇİ"

"Demek ki içerden birileri bilgi veriyor. Okan Buruk'la bu konuyu konuştum. Aynı konudan şikayeti. Sen açıklama yapmazsan, hoca ve oyuncu bu toplara girip üstüne başarısızlık gelirse ligden erken koparsın. Gitmek isteyen oyuncuyu zorla tutamazsın teklif gelir gider. Ama yönetim tarafı zorla göndermek istiyorsa başka şeyler konuşulur."

"O RUHU KAYBETTİLER"

"Yönetimdeki kopukluklar, dışarıya sızan bilgiler sahaya da sirayet ediyor. Sahadaki futbolculara bakıyorum birbirlerinden kopuklar. Sanki zorla sahaya çıkıyorlarmış gibi bir halleri var. O ruhu kaybettiler. Galatasaray'ı bekleyen en büyük tehlike bu. Sorunların ve sıkıntıların saha içerisine ve futbolculara yansıması. Düşman yaratmaya gerek yok zaten. Kendi kendilerine yarattılar."

"İÇERDEKİ İRLANDALILAR..."

"Ne Fenerbahçe, ne Beşiktaş ne de Trabzonspor'da transfere dair içeriyi karıştıracak bilgiler duymuyorum. Belli ki Galatasaray'da bu sıkıntılar transfer dönemi bitene kadar devam edecek. Galatasaray idare edemiyor. İçerdeki İrlandalıları bir an önce çıkaracak. 2 sene üst üste şampiyon olmuş yönetim ve hoca topun ağzına gelmiş. Birileri çıkıyor 'Konuşursam şöyle olur, böyle olur' çıkın konuşun o zaman. Hedef oklarınızı birbirlerinize çevirmeyin." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı