Kaya Çilingiroğlu, performansı eleştirilen Kerem Aktürkoğlu'na da övgüler sarf etti.

"SKANDALIN DA ÖTESİNDE"

"Galatasaray'ın sıkıntısı orta saha. Bu sezon oynadıkları tüm maçlarda orta sahada topu tutamadılar. Geçiş hücumunu iyi yapamadılar. Bir tek Torreira ile iş yürümüyor. Young Boys maçında yedikleri ikinci gol skandalın da ötesinde. Galatasaray 10 yıldır bek sıkıntısı çekiyor. Aynı zamanda 6 numara sıkıntısı da halen devam ediyor."

"3 YIL ÖNCE SIRADAN STOPER DEMİŞTİM"

"Herkes Muslera'nın gollerde hatalı olduğunu düşünüyor. Onun savunması gereken 7 metrelik bir kale var. Üstelik rakip oyuncuyla arasında da 7-8 metrelik bir alan da var. Bunları değerlendirmek lazım. Nelsson çok kötüydü, Ben kendisi için 3 yıl önce sıradan stoper dediğimde beni linç ettiler. Bir şey söylemek için erken Galatasaray, şampiyonluğu sonuna kadar götürür. Elinde birkaç yetenekli oyuncusuyla ligin üzerine çıkıyorlar. Young Boys'u bir şekilde eleyeceklerini düşünüyorum."

"KANATLAR ÇALIŞMIYOR"

"Zaha ve Ziyech'ten artık medet ummak hayalcilik gibi bir şey olur. Ama eldeki malzeme bu. Bu tip adamlara o kadar yüksek para veriyorsun ki elden çıkarması da zor oluyor. Kanatları çalışmıyor Galatasaray'ın herkes topu ayağına alınca Barış Alper'i görüyor. Bir tek o topu kaleye götürebiliyor."

"KEREM'E HAKSIZLIK YAPILIYOR"

"Kaptanlık çok ciddi bir müessesedir. Halen Kerem Aktürkoğlu'na haksızlık yapıldığını görüyorum. Topu ayağına alınca sürekli çok fazla düşünüyor, kafasındaki şeyleri atamıyor. Galatasaray kariyerinde 70 gole katkı yapmış, bu katkıyı yapmak kolay değil. Kaybedilmemesi gereken bir oyuncu. Zaha ve Ziyech'le asla yan yana koymam. Zaha 7 milyon Euro alıyormuş, 700 bin Euro bile vermezler Avrupa'da."

Önder Özen: "Victor Osimhen'in tek sorunu..." Önder Özen: "Victor Osimhen'in tek sorunu..."

OKAN BURUK VE FATİH TERİM KIYASI

"Burada kaptanlık krizi varsa Okan Buruk'un çok net otorite zafiyeti ortaya çıkıyor. Yöneticiler konuşuyor, hoca konuşmuyor. Fatih Terim döneminde bunları görmüyorduk. Elini masaya yumruğunu vurur büyük riskleri göze alırdı. Chelsea'den 5 yedikleri maçtan sonra Bursaspor deplasmanında 6-7 futbolcusunu yedek bırakmıştı. Kariyerini bile riske alırdı. Fatih Terim'i Fatih Terim yapan da budur zaten." dedi.

Editör: Berksan Sabancı