Evren Turhan, galibiyete rağmen Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'a eleştiri yaptı.

"20-25 DEFA ÖNE DEPAR ATTI"

"Galatasaray'ın oyun üstünlüğü vardı ama son vuruşlar iyi değildi. Yunus ve Jakobs çok iyi anlaşıyor. Ben bu kadar beklemiyordum. Yeni transfer olmasına rağmen çok iyi uyum sağladı. Savunmada top çıkarıyor, hücumda her pozisyonda onu gördük. 20-25 defa öne depar attı. Barış Alper ikinci yarıda çok fazla bir şey yapamadı, dinlenmesi gerekebilir. Osimhen gol atmıyor ama asist yapıyor. Bu sayıyı 3'e çıkardı. Hep savunmayı karıştırıyor, arkadaşlarına alan açıyor."

OKAN BURUK'A TAVSİYE

Ismail Jakobs'tan Fenerbahçe'ye gönderme: "Çok şaşırdım" Ismail Jakobs'tan Fenerbahçe'ye gönderme: "Çok şaşırdım"

"Okan Hoca kalbimizi alacaktı. İlk değişiklik 78.dakikada geldi. O değişiklik yapılmadan 7-8 dakika önce takım sendelemişti. Biraz daha erken müdahalelerde bulunabilir."

GÜNAY GÜVENÇ'E ÖVGÜLER

"Günay'a helal olsun. O kadar süre oynamayıp refleksleri çok iyiydi. Yenilen golü de çıkardı ama dönen topa engel olamadı. Muslera'yı aratmadı. Geriden oyun kurma konusunda da başarılıydı."

"TAKIMDA PROBLEMLİ ADAM KALMADI"

"Icardi, Arjantin'den yeni transfer gibi geldi. Oraya gidip geliyor ve kendine geliyor. Kerem Demirbay her daim hazır, şut gibi pas attı. Takımda problemli adam kalmadı. Galatasaray'ı diğer takımlardan ayıran şey problemler halının altına süpürülmüyor her şey dile getiriliyor. Bu Galatasaray'ı başarılı yapıyor." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı