Serhat Akın, Galatasaray'ın hem ligde hem de Avrupa'da önünün açık olduğunu belirtti.

Osimhen'in menajerinden açıklama: "Görüşmeye geleceğim" Osimhen'in menajerinden açıklama: "Görüşmeye geleceğim"

"HAK ETTİKLERİ GALİBİYETİ ALDILAR"

"Ben Yunan takımını destekleyecek kadar düşmedim. Sapına kadar milliyetçi bir insanım. Galatasaray'ı destekledim. Hak ettikleri bir galibiyeti aldılar. Kalesinde pozisyon gördüler ama hiçbir zaman endişe duymadım."

"BU DURUM BENİ ÇILDIRTIYOR"

"Galatasaray'ın Avrupa Ligi ve Süper Lig maçlarına baktığımız zaman önünün açık ve çok formda olduğunu görüyoruz. Lig açısından baktığımız zaman da bu benim canımı sıkıyor. Daha 6 hafta geçmiş, Fenerbahçe'yle puan farkı 5. Bu daha da çok açılabilir de. Adamlar 2 sene şampiyon olmuş Başkanı istifaya çağırıyor, öyle bir tepki veriyorlar ki sanki 10 sene şampiyon olamayan Fenerbahçe değil, Galatasaray. 2 sene üst üste şampiyon olmalarına rağmen Futbol Direktörü gitti, yöneticisi istifa etti. Başkanı hedefte. Başka da bir şey söylemiyorum. Bu durum beni çıldırtıyor."

"ICARDİ'Yİ KABUL ETMİŞLERDİR"

"Osimhen'in kalitesine, başarılı futboluna, tekniğine hiçbir lafım yok ama Icardi'nin attığı golü atamazdı. Batshuayi'yi de beğeniyorum, Fenerbahçe'den gitmemesi gerektiğini söyledim. Ama o da atamazdı. İşte burada seviye ve kalite farkı ortaya çıkıyor. Zaten onlar da Icardi'nin Galatasaray için ne kadar değerli olduğunu kabul etmişlerdir." dedi.

Editör: Berksan Sabancı