Ertem Şener, Galatasaray'ın Zalewski transferini bitirdiğini iddia etti.

"PODOLSKİ ÖNEMLİ ROL OYNADI"

Volkan Demirel'den derbi yorumu: "Okan Buruk'un yerinde olsam..." Volkan Demirel'den derbi yorumu: "Okan Buruk'un yerinde olsam..."

"Galatasaray, Roma'nın sol kanat oyuncusu Nicola Zalewski transferini tamamladı. Kulübü ve takım arkadaşlarına veda etti, Türkiye'ye gelecek yakın zamanda. Yöneticiler zaten İtalya'da. Bu transferde eski Aslan Podolski de önemli rol oynadı. Galatasaray, kendi Ferdi Kadıoğlu'nu buldu. 3-5-2'de iş yapacaktır. Yaşı da 22. Gelişecektir. İleride satış da yapabilirler."

"SIRADA ORTA SAHA VE ZİYECH..."

"Galatasaray'ın yapması gereken iki hamle kaldı sırada orta saha transferi ve Hakim Ziyech'i yeniden Galatasaray'a bağlamak. Okan Hoca burada dikkat etmeli. Mesela Onyedika ismi geçiyor. Müthiş iş yapar. Orta sahada Torreira'nın yükünü alır. Kulübü Club Brugge bırakmak istemiyor. Çok önemli bir oyuncu çünkü. Ama çocuğun aklı Galatasaray'da. Umarım bu transfer biter."

"RAMOS KENDİNİ BULUR"

"Galatasaray, Osimhen'i alarak bir hava kaptı. Rakiplerini alaşağı etti psikolojik anlamda. Sergio Ramos da eğer Galatasaray'a gelirse kendini bulur. Taraftarları daha çok maç izler, tribünleri doldurur. Ramos'un varlığı ve ruhu bile takımı ateşler, derbilerde farklı bir hava katar. Avrupa Ligi'nde oynayacağın maçlarda başka bir şey katar. Mesela Chelsea'den kanat oyuncusu Chukwuemeka'nın adı geçiyor. Bu adam kronik sakat. Ne işi var Galatasaray'da? Ben Okan Hoca'nın istediğine inanmıyorum." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı