Ertem Şener, Galatasaray yönetiminde istifa kararını da değerlendirdi.

"SÖYLEMİŞTİM"

Ebru Gürsoy'dan yönetime tepki: "Çıbanın başı bellidir" Ebru Gürsoy'dan yönetime tepki: "Çıbanın başı bellidir"

"Daha önce Okan Buruk'un yüz ifadesindeki mutsuzluğu söylemiştim. Güldüğüne felan bakmayın. Maç sonu zaten suratı iyice düştü. Kendini suçladı. Eğer Okan Hoca görevine devam ederse canını yakacaklar. Bu kadar söylüyorum. Erden Timur'dan sonra ruh hali hiç iyi değil. Futbolcularını hep basının önüne atıyor. Teknik-taktik tercihleri de yanlış."

"YÖNETİM DEVAM EDİYOR"

"Okan Buruk için Galatasaray yönetimi devam ediyor. 1-2 yönetici sessiz kalmış, yorum yapmamışlar. Bu da enteresan. Fakat koltuk artık sallanmaya başladı."

"BEN BÖYLE BİR KULÜP GÖRMEDİM"

"Ben ne Avrupa'da ne Türkiye'de böyle bir kulüp görmedim. Başarısızlığa hiçbir şekilde tahammül etmiyorlar. Manchester United'ı yıllardır Erik Ten Hag çalıştırıyor. Ancelotti kupasız tamamladı yine devam etti. Biz burada Okan Buruk'un geleceğini tartışıyoruz."

FATİH TERİM VE ARDA TURAN İDDİALARI

"Fatih Terim ve Arda Turan gelince ne olacak? Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ni kazanacak mı? Bence Fatih Terim Başkan, Arda da en az 2 sene Süper Lig tecrübesi kazanıp büyük takım çalıştırmalı. Okan Hoca gidecekse artık Tuchel, Klopp gibi hocalara ihtiyacı var Galatasaray'ın. Mancini ve Rijkaard geldiyse daha iyileri de gelir." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı