Levent Tüzemen Okan Buruk'a çıkıştı: "Artık yeter" Levent Tüzemen Okan Buruk'a çıkıştı: "Artık yeter"

Fatih Altaylı, bilet ve kombine yolsuzluklarıyla ilgili bu kez sert konuştu.

"2 TANE ADAM VARDI"

"Galatasaray yönetiminde sadece 2 tane adam vardı. Birincisi Ali Yüce diğeri Niyazi Yelkencioğlu. Bunlar maç günü yapılan açıklamadan dolayı rahatsız oldular, onayı alınmadan yapıldı çünkü. Ali Yüce çok değerli bir insandır. İlkeleri için babasını bile tanımaz ki babası Ahmet Yüce Ocaklı işçilerine 26 maaş ikramiye veren bir iş adamıdır."

"DURSUN ÖZBEK PLAN KURDU"

"Başkan Dursun Özbek ve yöneticileri bir plan kurdu. Bu biletlerdeki yolsuzluk işini kapattırmak için Galatasaray'ın yaşlı üyelerinden bir heyet kurup olayın üstünü örtmek isteyecekler. Başına da İrfan Aktar'ı getirme planları var. İrfan Aktar eski Divan Kurulu Başkanı ve Dursun Özbek'in sıkı destekçisi. Zamanında Özbek'e oy vermeyenlerin dilekçelerini iptal ettirip seçime katılmamalarını sağlamıştı. Bu yaptığı Galatasaray kültürüne hiç yakışmadı."

"HODRİ MEYDAN, PARASINI BEN VERECEĞİM"

"Eğer paraları kimin çaldıklarını inceleyeceklerse hodri meydan Dursun Özbek ben yardım edeceğim. Profesyonel bir kurumla anlaşsınlar ve parasını ben vereceğim. Alper Narman ve Eray Yazgan'ın banka hesapları incelensin. Şoförlerin banka hesapları, telefon kayıtları ve hesap hareketleri incelensin. Polis ve maliye baksın her şeye. Tüm bu soruşturma masraflarını cebimden vereceğim. İşte bu yüzden Erden Timur'u gönderdiler, biraz olsun bu olanları engellemeye çalışıyordu." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı