Ertem Şener'in derbi müsabakasına dair öne çıkan yorumları şöyle...

"GALATASARAY'IN ZAYIF NOKTASI..."

Cem Dizdar: "Galatasaray güçlü bir oyun oynadı" Cem Dizdar: "Galatasaray güçlü bir oyun oynadı"

"Belki de Galatasaray'ın tek zayıf noktası orta sahasının Beşiktaş'a göre yumuşaklığı. Gedson'un neler yaptığını gördük. Musrati de kuvvetli bir oyuncu. Galatasaray'da bu iki oyuncuya sadece Torreira karşı koyamaz. Orta sahadaki eşleşmeler oyunun neticesini belirleyecektir."

"KUŞ TAŞA ÇARPMADI"

"Beşiktaş, Ajax'a hem oyun hem de skor olarak kaybetti. Frankfurt maçında iyi futbol gördük sonuç gelmedi. Kuş taşa çarpmadı, Lyon maçı şans değil. O yüzden Beşiktaş öyle ya da böyle bir şahsiyet, karakter ortaya koydu. Galatasaray - Beşiktaş derbisi gerçekten zor olacak. Belki de şanslar %60 Galatasaray, %40 Beşiktaş iken şimdi %51'e %49 gibi bir şey oldu." dedi.

"HER ŞEY DAHA FARKLI OLACAK"

"Beşiktaş'ın Lyon galibiyetinden sonra bence hem Galatasaray hem de Beşiktaş için her şey daha farklı olacak. Okan Buruk derbide artık iki kez düşünecektir. Van Bronckhorst'a özgüven gelmiştir. Oyuncular biraz nefes almıştır. Ben Galatasaray'ın Elfsborg maçındaki gibi bu kadar ofansif oynayacaklarını düşünmüyorum. Belki de Osimhen veya Icardi gibi yıldız oyuncusunun birisinden feragat edecekler." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı