Ertem Şener, Galatasaray'ın transferde ciddi bir atak yapacağını belirtti.

"BAŞKAN SÖZ VERMİŞ"

"Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e transfer konusunda eleştiriler geliyor ama Erden Timur olmadan da Gomis, Ndiaye, Fernando gibi isimler onun döneminde gelmişti. Ayrıca bana gelen bilgi Başkan Özbek, Okan Buruk'a söz verdi. 2 transfer daha yapacaklar. Okan Hoca şunu biliyor. Benim yeni transferim gelse bile hemen takıma adapte olamayacak. Çünkü takımın yüzde 100'ü henüz ortaya çıkmadı. Eylül veya Ekim ayında randıman almaya başlayacak. Zaten yeni hamleler de direkt takıma girecek isimler olacak, tartışılmayacak."

"PSİKOLOJİK ÜSTÜNLÜK GALATASARAY'A GEÇER"

"Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Eğer Galatasaray hem Young'u Boys'u eler hem de Kadıköy'deki derbiye kadar 2-3 puan önde olursa psikolojik üstünlük Galatasaray'a geçer. Fenerbahçe yönetimi Ferdi gidiyor diye avuçlarını kaşımasın bence. Sen 35 milyon Euro'yu kasana koyacaksın ama oradan gelecek 40 milyon Euro'dan oldun. Ayrıca ortada bir itibar söz konusu. Belki de başka oyuncuların vitrine çıkacaktı o zaman gelirlerin daha çok katlanacaktı. Ülke puanı mevzusuna hiç gelmiyorum zaten. O açıdan da kötü oldu."

"BATSHUAYİ'Yİ ARADILAR"

Fatih Altaylı: "Dursun Özbek'in ne yapmak istediğini biliyorum" Fatih Altaylı: "Dursun Özbek'in ne yapmak istediğini biliyorum"

"Fenerbahçeli futbolcular Lille maçlarında Batshuayi'yi aradılar. Fenerbahçe yönetimi bu oyuncuyu en büyük ezeli rakibi Galatasaray'a kaptırdı. Sen El Nesyri'yi aldın ama hazır değildi ve sonradan girdi. Burada planlama hatası var. Görüyoruz Batshuayi daha ilk maçında 2 puan kazandırdı. Ben iddia ediyorum Batshuayi olsaydı Fenerbahçe, Lille'i geçerdi ve Slavia Prag karşısında da turu geçme şansı çok yüksekti. Artık ülke puanını sırtlamak adına Galatasaray'a büyük iş düşüyor. Çünkü gruplara kalırlarsa direkt 4 puan gelecek Türkiye'ye. Ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde 6 değil 8 maç oynayacaklar. Daha fazla tribün-loca parası, TV geliri ve daha fazla itibar. Belki de Ocak ayında yine Sacha Boey tarzı bir satış gerçekleşebilir."

"OKAN HOCA'DAN KARŞILIK GELECEK"

"Bence kısa zaman içerisinde Jose Mourinho'ya Okan Hoca'dan karşılık gelecek. Çünkü hocanın yapısı Fatih Terim gibi. Öyle geri planda kalmayı sevmez. Gerektiği zaman cevabını hem sahada hem de masada verir. Daha böyle atışlamarı çok görürüz." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı