Sportcell'in haberine göre Galatasaray'da başta futbol olmak üzere diğer tüm branşlardan sorumlu olarak 4 isim görev yapmaya başlayacak.

KİMLER GÖREV ALACAK?

Metin Öztürk

İbrahim Hatipoğlu

Maruf Güneş

Abdullah Kavukçu

ÖZTÜRK'ÜN İSTEĞİ OLDU

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek normal şartlar altında Sportif A.Ş Başkanvekilliği görevi için 2 yöneticiye görev verecekti. Bu isimler İbrahim Hatipoğlu ve Maruf Güneş olarak planlandı. Başkan Yardımcısı Metin Öztürk, son yaptığı görüşmelerde hem kendisinin hem de Abdullah Kavukçu'nun görev alması gerektiğinden bahsetti. Birkaç gün bunun tartışmaları yaşandı ve sonuç olarak 4 iş adamı da Sportif A.Ş'nin en yetkili yöneticileri oldu.

ERMAN TOROĞLU: "ONLARIN İSTEDİKLERİ OLUYOR"

Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray yönetimindeki yaşananlara ilişkin: "Galatasaray'ı arka planda yöneten ve dizayn eden 2 kişi var. Birincisi Dursun Özbek'in müstakbel kardeşi Mehmet Özbek. İlk dönem 2.5 sene Sportif A.Ş'de görev aldı ama şimdi arka planda durmayı tercih ediyor. Eleştiri olmaması adına. Diğeri Başkan Yardımcısı Metin Öztürk. Bunlar Dursun Özbek'in olmadığı ortamlarda en yetkili kişiler. Bazıları vıdıvıdı yapıyor. Göreceğiz bakalım ahbap-çavuş ilişkisi devam edecek mi? Erden Timur bunlara dayanamadı çekti gitti. Belki çekip gidenler olacak, kongre sesleri yükselecek ve diğerlerine istedikleri verilecek. Zaman her şeyin göstergesi." ifadelerini kullandı.

Dursun Özbek derbiye gelecek mi? Kararını verdi... Dursun Özbek derbiye gelecek mi? Kararını verdi...

SARIGÜL DE KURULDA YER ALACAK

Bu arada Mustafa Sarıgül'ün oğlu Ömer Sarıgül de Sportif A.Ş Yönetim Kurulu'na atandı.

İşte Galatasaray'ın yeni Sportif A.Ş Yönetim Kurulu...

- Dursun Özbek

- Metin Öztürk

- İbrahim Hatipoğlu

- Maruf Güneş

- Abdullah Kavukçu

- Eray Yazgan

- Osman Kocaman

- Nihat Kırmızı

- Ömer Sarıgül

- İsmail Sarıkaya

- Niyazi Yelkencioğlu

- Emir Aral

- Fatih Demircan

- Emin İmanov

- Dikran Gülmezgil

ALİ YÜCE DEVRE DIŞI KALDI

Skoda Türkiye'nin sahibi Ahmet Yüce Ocaklı'nın oğlu Ali Yüce'nin kurulda yer almaması dikkatlerden kaçmadı. Başkan Dursun Özbek'in ana listesinde yer alan Ali Yüce'nin Fatih Terim'le olan yakın ilişkileri bazı iddiaları beraberinde getirmişti. Yönetimdeki Galatasaraylı yetkililer, Yüce'nin çok fazla göz önünde olmasının camiada çatlak seslere yol açacağını belirttiler.

Editör: Berksan Sabancı