Erman Toroğlu, Genel Kurul'da oyunu İbrahim Hacıosmanoğlu'na attığını söyledi.

"MEMNUN DEĞİLDİM"

"Sezona normalde 3 Ağustos'ta Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak Süper Kupa Finaliyle giriş yapacaktık ama TFF Başkanlık seçimleriyle gündem farklı bir hal aldı. Şimdi ara sıcağı yiyoruz asıl yemeği sezon başlarken yiyeceğiz. Ben kaybeden Mehmet Büyükekşi ve kurullarından memnun değildim. Onun için oyumu İbrahim Hacıosmanoğlu'na verdim. Zaten 5 oy fark var. Demek ki benim gibi 3 kişi vermese öbür taraf kazanacaktı."

"ENTERESAN İŞLER OLDU"

"Kazanan neden kazandığını iyi düşünsün, kaybeden de neden kaybettiğini iyi düşünsün. Çünkü kazanan kaybedenin neden kaybettiğini düşünürse onun yaptığı hataları yapmaz. Düz mantık yapıyorum. Seçim günü öyle enteresan işler oldu ki Divan Kurulu'nda açık oylama yapıldı. Eller havaya kalktı. 80'e 120 farkla bitti. 2 milletvekili, 2 belediye başkanı var isim olarak. Sonra dediler ki 'Kapalı oylamaya geçilirse iş farklı olur' nitekim farklı oldu. Yani ben yaptım olur, ben yaparım olur mantığını artık bir kenara bırakalım. İnşallah Türk futbolu adına hayırlı olur."

FENERBAHÇE İLE HACIOSMANOĞLU GERGİNLİĞİ

"Süleyman Demirel'in bir lafı vardır; 'Dün dündür, bugün bugündür' o geçmişte kalmıştır. Hacıosmanoğlu düzgün bir adamdır. Bakmayın biraz sert konuşur ama o tip adamların gönlü daha değişiktir. Dobra adamdan zarar gelmez. Sağı solu oynayan adamdan zarar gelir. İşte Hacıosmanoğlu çıktı seçimi kazandı."

"SURATI EKŞİMİŞTİ"

Galatasaray - Esenler Erokspor maçı hangi kanalda? Galatasaray - Esenler Erokspor maçı hangi kanalda?

"Seçimden 1 gün önce birçok başkanla otelde sohbet ettim. Mehmet Büyükekşi'yi gördüm. Bir yerlere gidip geldikten sonra suratı biraz ekşimişti. Bunu daha ilerde konuşabiliriz. Şimdi konuşmak için erken. Ya hocam bir kere ölürsün, iki kere ölmezsin. Böyle gitmek kötü oldu. Tankınla tüfeğinle girdin seçime ama kaybettin." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı