Okan Buruk yeni TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'yla ilgili de konuştu.

Rasim Ozan Kütahyalı: "Fatih Terim dönmek istiyor" Rasim Ozan Kütahyalı: "Fatih Terim dönmek istiyor"

"HER ŞEY SIFIRDAN BAŞLAYACAK"

"Demokratik bir seçim oldu. Türk futbolunda yeni bir nefes olacak. Hayırlısı olsun. Herkesin iyi niyetli olduğuna inanıyorum. Radikal kararlar gerekiyor. Bir önceki Federasyon da iyi niyetliydi. Kaos ortamının artık son bulması gerekiyor. Her şey sıfırdan başlayacak. Milli Takıma neler yapıldı? Hepsini gürdük. Sorunların ve hataların azalması lazım."

"TRANSFERİN GİZLİ KALMASI GEREKİYOR"

"Transferin biraz daha gizli kalması gerekiyor ama Türkiye'de bakıyorsunuz çok açık ilerliyor. Bazen biz sizden okuyoruz çıkan haberleri."

"Sağ bekte 3-4 tane adayımız var ama Doue ön planda olan bir isim."

"Transfer piyasası çok yüksek. Artık fiyatlar iki katına çıkmış durumda. Almak istediğiniz oyuncuların fiyatı çok yüksek."

"BU KADAR KALABALIK OLMAYACAĞIZ"

"Hazırlık maçlarında oyuncular direkt performans vermezler. Yüksek tempoda antrenman yapıyorlar. İkinci kampta bu kadar kalabalık olmayacağız."

MERTENS VE ICARDİ SÖZLERİ

"Mertens'e Benjamin Button diyebiliriz. Ben yaşa çok inanmıyorum. Bazen 35 yaşındaki oyuncunun idman katkısı 20 yaşındaki oyuncudan fazla olabiliyor."

"Bir sonraki maçta Icardi'ye şans vereceğiz. Fiziksel olarak durumuna bakacağız ve ona göre süre almaya devam edecek."

YABANCI SINIRI HAKKINDA

"Sorunumuz yerli-yabancı oyuncu değil. Sorunumuz; biz oyuncu yetiştiremiyoruz. Oyunculara oynama alanı, sahası veremiyoruz. Bir düzenin olmadığı yerde doğaçlama şekilde oyuncu yetiştiriyoruz. Ana sorunumuz kaç yabancı değil. Kaç tane akademiden oyuncum var benim, şu an benim onları oynatabileceğim bir lig yok. Böyle bir lig yok mesela." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı