Erman Toroğlu, Galatasaray'ın Kadıköy'de rahat bir galibiyet aldığını söyledi.

"EN İYİSİ YUNUS AKGÜN"

Önder Özen: "Galatasaray kazanırsa, Fenerbahçe yarıştan kopar" Önder Özen: "Galatasaray kazanırsa, Fenerbahçe yarıştan kopar"

"Galatasaray stoperleri, bugüne kadar hayatlarındaki en rahat maçlarından birini oynadılar. Zorlandıklarını gördünüz mü? Çünkü karşılarında ağır adamlar var. Galatasaray çıktı çatır çatır oynadı ve kazandı. Yunus Akgün Galatasaray'da maçta en iyi oynayan oyuncuydu. Çok beğendim. 90 metrede top oynadı çocuk. Yabancıları beğeniriz ya çocuk yerli işte çıktı. "Osimhen kafayla verir gibi göğüs kafesiyle pas verdi. Demek ki üst göğüs kasları iyi çalıştırmış."

DURSUN ÖZBEK'E SİTEM ETTİ

"Dursun Başkan çıktın ağladın, ortalık böyle dedin ne oldu? Alayınıza yakışmıyor. Maçtan önce böyle şeyler yapmayın. Ne oldu, elinde patladı. Şimdi kıvırtacak. Maçtan önce hakemi attın tuttun."

"NEDEN VERDİNİZ BATSHUAYİ'Yİ?"

"Şimdi soruyorum Fenerbahçe yönetimine neden verdiniz Batshuayi'yi? Göndermeseydiniz penaltı alma şansı Dzeko'dan fazlaydı net. Bu normal bir yenilgi değil. Dzeko ve Tadic ile bu iş yürümez."

"3 TANE HIZLI ADAMI VAR GALATASARAY'IN"

"Galatasaray bu saatten sonra pes etmez. Rahat top oynuyorlar. Okan bir yerlerde akıllılık yapmış 2 tane çabuk adam oynatıyor kenarlarda. Osimhen de çabuk. 3 tane hızlı adamı var Galatasaray'ın. Fenerbahçe'de 3 tane öyle adam yok. Sonuna kadar Galatasaray istediği gibi oynadı. Son 15 dakika dizginledi. Okan da doğru idare etti. 90 dakika düşmedi oyundan." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı