Fanatik'ten Can Tongo, Galatasaray camiasındaki son gelişmelere dair çarpıcı bilgiler aktardı.

"TANRIVERDİ VE TİMUR..."

"Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Vahap Tanrıverdi, Erden Timur ile bir araya gelerek Florya Projesi’ne ortak girmeyi teklif etti. Yakında sıcak gelişmeler yaşanabilir."

VAHAP TANRIVERDİ'DEN AÇIKLAMA

"Sevgili Galatasaraylılar, Öncelikle Adnan Polat başkan inşaat işini hepimizden iyi biliyorken neden böyle bir konuşma yapar anlamak mümkün değil. 300.milyon Dolar nereden çıktı? Kim ve hangi teknik ekip analiz etti. 110.000 metrekare alan ve inşaat maliyetleri belli iken garip işler dönüyor. Allah yardımcımız olsun. Açık çağrımdır. Erden Timur bu inşaat ihalesine girsin 50 milyon Dolar'ı ben hemen vermeye ve kendisine ortak olmaya hazırım. Kulübün ihtiyacını karşılar işi de layıkıyla yapar. Enaz 450 milyon Dolar da kulübe kazanç veririz." şeklinde konuştu.

Samsunspor Başkanı, Galatasaray'a gözdağı verdi Samsunspor Başkanı, Galatasaray'a gözdağı verdi

VAHAP TANRIVERDİ KİMDİR?

V Global'in Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütüyor. Aynı zamanda Turizm, Gıda ve Tekstil şirketleri bulunuyor.

Eski Başkanlardan Adnan Polat ve Burak Elmas yönetimlerinde görev yaptı.

GSYİAD ve 1905 Kültür ve Sanat Derneğinin kurucu üyelerinden birisidir.

CAN TONGO: "YANLIŞ PLANLAMA KABUL EDİLEMEZ"

"Galatasaray yönetiminin yarın acil ihale süreciyle ilgili açıklama yapması gerekiyor. 'Çok verene değil, doğru olana' Florya ihalesini vermek gibi bir yanlış planlama ya da ifade kabul edilemez. İhaleden önce katılacak firmaların yeterlilik belgesini alıp zaten doğru firmaları tespit etmek zorundasınız. İhaleye katılacak doğrular içinde de en yüksek teklifi veren kazanmalı." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı