Emre Bol, Osimhen'in taktığı maskeyle ilgili de çarpıcı sözler kullandı.

Ertem Şener: "Okan Buruk'un derbide yapacağı sürprizi duydum" Ertem Şener: "Okan Buruk'un derbide yapacağı sürprizi duydum"

"SÜREKLİ KENDİNİ YENİLEYEN BİR YAPISI VAR"

"Okan Hoca farklı bir sistem deneyebilir. Kimse şunu unutmasın hoca hata ısrar eden bir hoca değil. Sürekli kendisini yenileyen bir yapısı var. Baktı gitmiyor yeniden değiştirir. Geçen sene Zaha ve Kerem Aktürkoğlu sıkıntısını nasıl çözdü? Aldığı parasına puluna bakmadan direkt yedeğe çekti. İkili forvet ona kötü sıkıntılar getirirse tek forvete de döner. Oturan da oturacak. Kimse kusura bakmasın."

"SANA BİR ZARARI YOKTU"

"Galatasaray, Zaha ve Oliveira'yı gönderdi. Bu adamlara üstüne maaş veriyorsun bir de, al abi bunları kadroda kullan. Sana bir zararı yoktu. Teknik direktör dediğin şey sadece tahtaya 3-5-2, 4-4-2 yazmaz beşeri durumları da idare eder."

"SAĞLIK MI, ŞOV MU?"

"Şimdi Osimhen'in taktığı maskeyle ilgili şunu söyleyeyim o maskeyi takan girdiği ikili mücadelelerde zarar görmez, rakiple kafa topuna çıkarsa rakip oyuncu zarar görür. Nitekim öyle de oldu. 2021'de bir sakatlık yaşıyor ve o tarihten itibaren maske takmaya başlıyor. Aradan geçmiş 3 yıl. Osimhen'in gerçekten sağlıksal bir problemi var mı? Yoksa işi şova mı döndürüyor. Bunu çözemiyorum. GS Store'de maske satıyorlar. Eğer şov malzemesiyse izin verilmemeli. Sağlıkla ilgili bir problemi varsa tövbe hiçbir şey söylemiyorum." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı