Galatasaray yönetiminden Atilla Karaoğlan tepkisi Galatasaray yönetiminden Atilla Karaoğlan tepkisi

Volkan Demirel, Galatasaray'ın sahaya sürmesi gerektiği ilk 11'den de bahsetti.

"BEKLEYEREK VE GEÇİŞ OYUNUNU DENEYECEK"

"Fenerbahçe - Galatasaray derbileri konum, yer, durum ne olursa olsun çok önemlidir. Bence Türkiye Ligi'nin en iyi derbisi. Bu zamana kadar iki takımın oynadığı futbol da bu derbi için geçerli olmayacak. Çünkü Anadolu takımları ve büyük takımların arasındaki mesafe çok fazla. Okan Buruk'un geçmişte oynattığı derbi futboluna bakmak gerekirse Galatasaray yine bekleyerek ve geçiş oyununu deneyecek, ona göre kadro çıkacak. Fenerbahçe ise daha çok topa sahip olacak. Özellikle Galatasaray için duran toplar çok önemli. Fenerbahçe'de Mourinho için bir şeyleri gösterme maçı olacak. Bu maçların anahtarı o anda yaşadığın şeylerdir. Konsantrasyon ve motivasyon. İstemek ve inanmak başka bir boyut. Skor tahminim ise Galatasaray 1 gol atacak, Fenerbahçe ise 1'den fazlasını atacak." 

"OKAN BURUK'UN YERİNDE OLSAM..."

"Ben Okan Buruk'un yerinde olsam savunmada Kaan, Sanchez, Abdülkerim, solda Jakob'u oynatırım. Önlerinde Torreira, Sara ve Mertens. Bence Galatasaray'ın en net yeri burası. Şimdi Icardi dönüyor ama ben yine de orada Osimhen'i oynatırım. Sağda Barış Alper, solda da Sallai olabilir. O olmazsa Yunus oynar. Yunus şans buldukça belki ileride Barış Alper, Kerem Aktürkoğlu etkisi yapabilir."

"DROGBA'NIN VERDİĞİ ETKİDEN FAZLASINI VERECEK"

"Osimhen o maskeyi boşuna takmıyor. Çok fuleli bir oyuncu her topa kafasını sokuyor. Gol yapar, asist yapar. Sağ ve sol kanatta da oynatabilirsin. Çalım atar, şutu var, kafası var. Neyi yok dersen. Hepsi var. Buna karşılık Jelert bence Galatasaray'ın sağ beki değil. Jakobs için bir şey demek erken. Sara verilen paranın hakkını veriyor gibi. Icardi'den vazgeçemezsin ama Osimhen'i ben ilk 11'de oynatırım. Drogba'nın verdiği etkiden fazlasını verecektir."

KEREM'E BAŞARI DİLEDİ

"Kerem Aktürkoğlu, Benfica'ya giderek oradan da 1 basmak daha atlayacaktır. Çünkü Avrupa'nın önemli kenar oyuncularına bakın hep Benfica'dan çıkıyor. İnşallah kariyeri daha iyiye gider." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı