FUTBOL

Emre Bol: "Okan Buruk'un üzerine oyun var"

Spor yorumcusu Emre Bol, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'la ilgili yapılan eleştirileri değerlendirdi.

Abone Ol

TRT Spor'a konuşan Emre Bol, Galatasaray'ın çıkışta futbol oynadığını dile getirdi.

"REHAVET YOK"

"Herkes diyor ki Galatasaray'da rehavet var. Rehavet felan yok. Biz aynı takımları mı izliyoruz? Son 2 senenin şampiyonu, bu sezonun lideri ve kazananı Galatasaray değil mi, o zaman sıkıntı ne?"

"TEK SIKINTISI VAR..."

"Adamların forvetinde Osimhen ve Icardi var. Şu ikiliyi PSG veya Real Madrid'e koysan sırıtır mı? Sırıtmaz. Bana göre emin adamlarla şampiyonluk mücadelesi veriyorlar. Bu takım ve oyuncular robot değil. Her maçı kazanamazlar. Tek sıkıntısı var Galatasaray'ın, Avrupa'da kapanan takımlara karşı zorlanıyor."

"LÜTFEN AÇIKLAMALARINA DİKKAT ET"

"Türk futbolunda hep bir takım ayak oyunlarını görürüz. Bundan Okan Buruk'da nasibini alıyor. Üzerine bir oyun var, içerde bazı gruplar var. Her şey anlaşılıyor. Montella nasıl EURO 2024'de başarılı oldu hekesi susturdu, Okan Hoca da başarılı olur, yoluna devam eder. Bir de şu maç sonu demeçlerine dikkat etmeli. Yoksa sen de basına malzeme veriyorsun ve tepki görüyorsun hocam. Seni yakından tanırım, lütfen açıklamalarını seçerek ve tartarak konuş. Türkiye'de Mourinho da olsan, Fatih Terim de olsan hiçbir zaman medyayı karşına alma." şeklinde konuştu

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }