Başkan Özbek, taraftara şampiyonluk mesajı gönderdi ve sezon sonunda 5.yıldızı takacaklarını ifade etti.

"HADSİZ İFTİRALAR..."

"Bugün sezonu açıyoruz. Son iki yıldır söylediklerimle değil, başardıklarımla konuşmayı tercih ettim. Ama bugün bazı şeylere dur demenin zamanı geldi. Son dönemde özellikle sosyal medyadan beslenen kirli yapının Galatasaray'dan beslendiğini görüyoruz Tek bir amaç var, son iki sezonun şampiyonu Galatasaray'ın önünü kesmeye çalışmak. Akıl almaz iftira ve yalanlarla saldırmaya başladılar. Olay sadece bana değil, kulüp çalışanlarıma yöneticilerime ve oyuncularıma hadsiz iftiralar atılma noktasına geldi. Bugün itibarıyla bu ahlaksızlara hiçbir tolerans gösterilmeycek. Buradan onlara şöyle sesleniyorum; masanın altından çıkın saklanmayın."

"İYİLER, KÖTÜYE KARŞI KAZANMIŞTIR"

Ahmet Çakar, Galatasaray'ın derbi galibiyetini değerlendirdi Ahmet Çakar, Galatasaray'ın derbi galibiyetini değerlendirdi

"Taraftarlarımıza seslenmek istiyorum; bizimle aynı hedefte oluğunuzu biliyorum, hedefimize inanmaya devam edelim. İyiler, kötüye karşı her zaman kazanmıştır. Galatasaray seneye göğsünde 5. yıldızla taraftarla kucaklaşmak için elinden geleni yapacak ve başaracak."

TRANSFERLER DEVAM EDECEK Mİ?

"Transfer döneminin başlangıcında 3 eksik nokta tespit ettik. Geçen sene rekor kırmış kadromuz var. Öncelikle bu kadroyu muhafaza etmek gibi bir karar aldık. 3 bölgeyi kuvvetlendirdik. Bundan sonraki dönemde transfer süresinin bitmesine 1 ay var. Elbette ki bu zamanı da kullanmak istiyoruz. Galatasaray kadrosu çok değerli, teklifler gelebilir. Tekliflerin değerlendirilmesi söz konusu olabilir. Fırsat transferi çıkabilir. Biz hem Süper Lig hem Avrupa'ya hazırız. Hiç kimse merak etmesin. Kuvvetlendirilmesi gereken bölgelere zaten transfer yaptık."

Editör: Berksan Sabancı