Ertem Şener, iki ezeli rakip Fenerbahçe ve Galatasaray kıyaslaması da yaptı.

"İKİSİ DE TOPUN AĞZINA GELİR"

"Eğer Fenerbahçe ve Galatasaray, lige kötü başlayıp Şampiyonlar Ligi'nden elenirse iki takımın hocası da topun ağzına gelir. Okan Buruk ve Jose Mourinho'dan bu sene beklentiler büyük. Fenerbahçe bir forvete 20 milyon Euro, Galatasaray iki futbolcuya 30 milyon Euro'ya yakın harcama yaptı. Eğer siz bu paraları harcıyorsanız beklentiler de haliyle büyük olur, sıkıntılarınız da büyük olur."

"NEYİ BEKLİYORSUNUZ?"

"Fenerbahçe orta saha almadı, Galatasaray da sol bek almadı. Neyi bekliyorsunuz? İki kulvarda da maçlar başladı artık. Pazarın son saatlerini bekleyip boşta kalanlar için birbirinize mi gireceksiniz? Yapmayın Allah aşkına. Bu şekilde Avrupa'da başarılı olacağınızı mı düşünüyorsunuz?"

"HEMEN RIDVAN'I ALIRIM"

Ahmet Çakar soyunma odası tartışmasını açıkladı: "Mourinho ve Ali Koç..." Ahmet Çakar soyunma odası tartışmasını açıkladı: "Mourinho ve Ali Koç..."

"Galatasaray'ın yerinde olsam hemen Rangers'tan Rıdvan'ı alırım. Bu adam Beşiktaş'ta iyi oynamadı mı? İyi oynadı. Ligi biliyor mu? Biliyor. Gitti Avrupa'da bir şeyler kattı kendine. Gelecek ve Galatasaray'da forma rekabetine girecek. Okan Hoca da ona bir şeyler katar. İş görür." dedi.

Editör: Berksan Sabancı