Ertem Şener: "Kadıköy'de gol atarsa maskesini gösterecek" Ertem Şener: "Kadıköy'de gol atarsa maskesini gösterecek"

Can Tongo, Galatasaray scout şefi Emre Utkucan'la ilgili çıkan iddialara da cevap verdi.

"OKSİJEN GİBİ GÖRÜYORSA YANILIR"

"Genel Kurul üyelerini rahatsız eden bir iddia var. Jelert transferini Mehmet Özbek ve Cenk Ergün ikilisinin istediği konuşuluyor. Umarım doğru değildir ve yalanlanır. Dursun Özbek, Cenk Ergün'ün istifasını kendine açılan kocaman bir oksijen gibi görüyorsa yanılır. Yaşanmışlıklar, ön görüler ve Galatasaray sevgisinin koltuk sevgisinden çok daha yüksek olduğunun en güzel örneğidir Sayın Ali Yüce. Kendisini yönetime girmeye ikna edip, 2 ayda istifa etmesine sebep olan gerçekler malesef bugün yaşananların önceden görülmesidir. O gün istifayı doğru okuyanlar, bugün yaşananları daha iyi anlıyor."

SPORTİF DİREKTÖR TAVSİYESİ VERDİ

"Sportif Direktör olarak George Gardi transferde bu sorunları yaşamaz, yaşatmaz. Gardi olmuyorsa bence Tugay Kerimoğlu şık durur."

"SAPIKÇA İFADE GÖRMEDİM"

"Emre Utkucan'ın bir kadını beğenmesinin ya da takip etmesinin Galatasaray ile ne alakası var? Paylaşımlarında sizin yazdığınız gibi sapıkça bir ifade de görmedim. Tatlı avukat hepimizin aile dostu, hepimizin 20-30 yıllık arkadaşı. Gerçekten dünyanın en tatlı insanlarından birisi olabilir. Paylaştığı diğer fotoda Merve var. Hepimizin sektörden arkadaşı, kardeşi. Emre'nin de 20-25 yıllık arkadaşı. Şu an transferle ilgili doğru giden tepkiyi bazı hesaplar sulandırmaya başladı."

"LİSTEDE HAALAND VARDI"

"Fatih Terim (Son 12 yıl her gelişinde), Mancini, Okan Buruk, Prandelli, Igor Tudor, Mustafa Denizli, Domenec Torrent, Hamza Hamzaoğlu, Riekerink, Scout şefi Emre Utkucan ve ekibi ile çalışmış. Bu hocalar, Emre'nin kötü olduğunu anlamamış siz anladınız öyle mi? Güzel bir örnek vereyim. Her gelen teknik direktör kendini sağlama almak için popüler oyuncuları seçer. Emre'nin verdiği listede zamanında daha çok gençken Haaland vardı. Anlaşma yapıldı ama dönemin yönetimi 5-6 milyon Euro vermedi ya da veremedi. Boey mesela. Fatih Terim olmasa hiçbir hoca almazdı. Ama Fatih Hoca aldı. Böyle çok oyuncular oluyor ama teknik direktörler koltuğu kaybetmemek için riske girmiyor. Neyse transferleri scout değil, yönetim yapar." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı