Bülent Timurlenk, Galatasaray yönetimini hedef alan sözler de kullandı.

"DURSUN ÖZBEK'İN DOKUNULMAZI"

"Yönetim, Erden Timur'suz kendi dünyamızı yaratırız dedi. Galatasaray taraftarının dünyasını kararttı. Gemiyi batırdılar. Galatasaray'ın Futbol Direktörü Cenk Ergün, Dursun Özbek'in dokunulmazı gibi her dönemde görev alıyor. Diyorki 1985'den beri buradayım. Bundan bana ne? Sen gidip iki futbolcuya 30-40 milyon Euro para vermişsin, transferleri yetiştirememişsin. Bana bunların hesabını ver. İbrahim Hatipoğlu'na sesleniyorum. İyi bir iş adamı olabilirsin ama başkalarının kuklası olma. Maçtan sonraki açıklamaları facia. Neden basın sözcüsü Eray Yazgan konuşmuyor?"

"OKAN BURUK ANALİZ EDEMEDİ"

Ruben Vargas'tan Galatasaray'a kötü haber geldi Ruben Vargas'tan Galatasaray'a kötü haber geldi

"Galatasaray'ın hazırlık maçları iyi geçmedi. Beşiktaş'tan 5 yedi, Konyaspor'a 17 şut imkanı verdi, İsviçre'de 3 gol yedi. Okan Buruk rakibini analiz edemedi. Hep bahanelere sığındı. 15 günlük kısa tatilden bahsediyor. Avrupa takımları seninle aynı tatili yaptı. 45 gün mü dinlenmeyi bekliyorsun? Kopenhag, Sparta Prag maçlarında yaptığı hataları tekrarladı. Orta sahayı yine boş bıraktı. Maçtan önce dediki 'Daha ne oynayacağımızı bilmiyorlar' dedi kendisini eleştirilener için. Senin oyuncuların topu alınca hep ellerini açtı pas atmak için. Demek ki daha onlar bile bilmiyor. Sanırım kadro tercihlerinde sosyal medyadan etkileniyor. İlk maçtaki gibi Ziyech'i ve Batshuayi'yi sonradan oyuna alsaydı her şey farklı olabilirdi. Neticede Avrupa Fatihi dediğimiz Galatasaray'ın 10 yılda ciddi hiçbir başarısı yok."

OKAN BURUK DEVAM ETMELİ Mİ?

"Galatasaray yönetimi, hocasını gönderebilir ama bence böyle bir yetkiyi kullanmamalı. 2 sene şampiyon olan hocadan bahsediyoruz. Erden Timur giderken ne dedi? 'Kendime sordum, tutunacak dalım kaldı mı? Kalmadı.' Sen de Erden Timur gibi sor kendine ve yönetime güveniyorsan kal, yok güvenmiyorsan ayrıl." dedi.

Editör: Berksan Sabancı