Ali Ece, Galatasaray'ın en son kadrosuna kattığı Rolland Sallai hakkında da konuştu.

"10 NUMARA İNSAN, 10 NUMARA SPORCU"

"Osimhen negatif atmosferi pozitife çevirmeyi başardı. Adam full paket. Sırtı dönük çok iyi oynuyor, kafa toplarına iyi yükseliyor, zamanlaması mükemmel. Adam ceza sahasında hemen 3 stoperi kendisine yönlendirmeyi başarıyor. Barcelona'da Lewandovski'nin yerinde oynasa veya Real Madrid'de Mbappe'nin yerinde oynasa hiç yadırgamazsın. 10 numara insan ve 10 numara sporcu. İstese 6 ay yatıp devre arasında başka bir kulübe gidebilir ama hiç o görüntüsü yok. Eğer Osimhen gelmeseydi tüm kötü hava Dursun Özbek'in başına yıkılacaktı."

"5 MİLYON EURO KÂR EDEBİLİRSİN"

"Gabriel Sara maçın yıldızıydı. Futbolcuya hep ilk kontrolden bahsediyoruz dimi bak attığı golde ilk kontrolü çok iyiydi. Bu adamı 20'ye aldın, satıp üzerinde 5 milyon Euro kâr edebilirsin. O kadar iyi ortalar açıyor ki toplara iki kişi birden dokunup gol atabiliyor. Keşke Rashica şu ortaları bir kez yapabilseydi."

Selim Soydan: "Galatasaraylı yöneticilerin birbirinden haberi yok" Selim Soydan: "Galatasaraylı yöneticilerin birbirinden haberi yok"

"ADAMIN MEVKİ ORASI ZATEN"

"Derbide Yunus'un yerine yeni transfer Roland Sallai'nin oynayacağını düşünüyorum. Adamın mevki orası zaten sol kanat veya sol iç forvette görev alabilir. Osimhen'i besleyebilir." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı