Ümit Özat'tan Okan Buruk sözleri: "İnanmıyorlar" Ümit Özat'tan Okan Buruk sözleri: "İnanmıyorlar"

Ali Ece, Süper Lig'deki takımların kalitesizliğine de değindi.

"GÜMBÜR GÜMBÜR OYNADI"

"Galatasaray, Young Boys karşısında taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. Ancak Adana Demirspor maçında gümbür gümbür oynadı. Adana Demirspor'un kalecisi Deniz'in ciddi hataları vardı. Gönderdikleri Muric geçen hafta Premier Lig'de maça çıktı. Bu tip skorları çok göreceğiz. Avrupa'da bizi temsil eden kulüplerimiz, Çarşamba veya Perşembe maç oynayacaklar yenilecekler, dönüp ligde rahat bir galibiyet alacaklar. Ligin ilk 5 takımı ve kalan takımları arasında ciddi bir fark var."

"METEHAN'IN ASİSTİ DEĞERLİYDİ"

"İki Young Boys maçında da uzun top deneyip başarılı olamayan Galatasaray, Adana Demirspor karşısında uzun toplarla golleri buldu. Metehan'ın asisti çok değerliydi. Zemin kötüydü, Icardi'nin sakatlığı büyük eksiklik yaratabilir Galatasaray'da."

"İSTENEN DÜZEYDE DEĞİL"

"Galatasaray 5-1 kazanmasına rağmen yine de iki büyük sorun sezon başından beri devam ediyor. İki şampiyonluğun kilit oyuncusu Abdülkerim çok formsuz. Kalitesinden ödün veriyor. Garip top kayıpları var ve rakiplerine yetişemiyor. Bunun dışında Jelert normalde sağ bek oynuyordu ama sol bekte skor 5-0 olmasına rağmen yine rahat değil, istenen düzeyde değil. Sol stoper ve sol bek sıkıntısı var." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı