Bülent Timurlenk, Galatasaray yönetimiyle ilgili de çarpıcı ifadeler kullandı.

YENİ TRANSFERLERE ELEŞTİRİ

"Sağ bek diye aldığın 9 milyon Euro'luk Jelert'i sol bekte deniyorsun. Dubois'i Adana'da kebap yedirip geri gönderiyorsun. Bu nasıl iş? Sara'nın performansına bakıyorum. Şu anda Kerem Demirbay'dan iyi olacak gibi gözükmüyor. Birkaç hafta sonra Fenerbahçe ile maç yapacaksın. Onların orta sahasına 10 üzerinden 7-8, Galatasaray orta sahasına maksimum 5.5 veririm."

"KENDİSİYLE ÇELİŞİYOR"

"Nelsson ilk 11'e neden alınmadı? Bilmiyoruz. Yönetime sormuş 'Beni gönderiyor musunuz?' diye. Takımda tutacaklarını söylemişler. Ziyech de kadroda yok. Takımdan ayrılması gündemde. Kanat eksikliği yaşadığını belirten Okan Buruk; Zaha ve Tete'den sonra Ziyech'i de gönderecek. Elinde sadece Barış Alper, Kerem Aktürkoğlu ve Yunus kaldı. Kendisiyle çelişiyor. Ben son zamanlarda sağlıklı günler geçirdiğini düşünmüyorum hocanın. 12 kişi oynayacağız demesi, Real Madrid, Manchester City'i tutun demesi. Sen Atletico Madrid'de 3.olduktan sonra böyle sözler söyle bakalım ne oluyor?"

"DENGEYİ SAĞLAYAN FUTBOLCULAR VAR"

"Galatasaray takımında dengeyi sağlayan bazı futbolcular var. Icardi, Muslera, Torreira. Yerlilerden ise Barış Alper, Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakçı. Bu isimler Okan Buruk'un yanında. Ama o desteği çekerlerse soyunma odasında kopukluklar başlar işte o zaman Okan Buruk için zor zamanlar oluşur."

"AYHAN AKMAN'IN NE İŞ YAPTIĞINI BİLMİYORUZ"

"Galatasaray Başkanvekili İbrahim Hatipoğlu futbol işlerinden uzak bir adam. Bu her halinden belli oluyor. Yanında Ayhan Akman var. Ne iş yaptığını bilmiyoruz. Takımın otelinde kutlama gibi görüntüler var. Halen şampiyonluk kutluyorlar sanki. Scout ekibiyle nasıl çalışıyorlar bilmiyoruz. 2 aydır eksikleri gidermediler, halen zamanımız var diyorlar. Pes doğrusu. Madem böyle yapacaktınız neden Burak Elmas dönemindeki İtalyan sportif direktörü gönderdiniz?"

"DİVAN KURULU'NA ÖNERİM VAR..."

"Galatasaray'ın önümüzdeki günlerde basına kapalı yapacağı Divan Kurulu'na gündem önerim var. Spor okullarıyla ilgili çeşitli iddialar ortaya atılıyor. Biliyorsunuz orada Franchise modeli uygulanıyor. Belirli ücreti var, ismini kullanıyorsun. Lisanslı olmayan futbolcular da yazılabiliyor. Orada kamp ücretlerinin ödenmesi için aracı şirketler varmış. Bu işlere Bora Bahçetepe bakıyor. Çıksın Divan Kurulu'nda bu iddialara açıklık getirsin."

"BU NASIL DEMOKRASİ?"

Galatasaray'dan Cenk Ergün açıklaması: "Bunalmıştı" Galatasaray'dan Cenk Ergün açıklaması: "Bunalmıştı"

"Galatasaray'ın Divan Kurulunu basına kapatmak nedir, bu nasıl demokrasi? Divan Kurulu üyesi olan gazeteciler var bu etik olacak mı? Hayri Kozak ve Fatih Altaylı konuşacaktır, oradan çıkan bilgileri aktaracaklar. O bilgiler orada kalmaz. Çeşitli kombine iddiaları var. Daha önce 7 devretme hakkı olan biletlerin sayısını neden 3'e düşürdünüz? Daha önce aklınız başınıza gelmedi mi? %50 indirimli kombineleri Divan Kurulu üyelerine veriyorsunuz. Üniversite kredisiyle maça gelenler var. Orada Mercedes'e binip locasina giden adamlar, 1500 TL bilet verenlerin halinden anlamaz." dedi.

Editör: Berksan Sabancı