Ali Ece, ismi Galatasaray'la anılan futbolcularla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

"SEN O MENAJERLERE BİRAZ PARA VER..."

"Galatasaray'ın yıllardır sol bek sıkıntısı var. Demek ki senin buraya kafalarda soru işareti bırakan değil daha net bir oyuncu alman gerekiyor. Al Aston Villa'dan tecrübeli sol bek Lucas Digne'yi biraz rahat et. Görüşmeler ilk etapta olumlu sonuçlanmadı. Sen o menajerlere biraz para ver bak bakalım oyuncuyu nasıl kulübünden kopartıyor görelim."

Emre Bol: "5 haftadır gevezelik yaptı, Galatasaray'a çalışmadı" Emre Bol: "5 haftadır gevezelik yaptı, Galatasaray'a çalışmadı"

KEREM AKTÜRKOĞLU ELEŞTİRİSİ

"Bu soyunma odasında yaşanılanlardan bağımsız konuşuyorum. Galatasaray - Kerem Aktürkoğlu ilişkisi artık düzelmez. Geçen seneden beri böyleydi. Ondan önceki senelerde Kerem çok iyiydi. Düşünün Galatasaray'ı Şampiyonlar Ligi'nde pozisyona sokan en nadir futbolculardan birisi olan bu adam sırf gol kaçırdığı için kötü oyuncu ilan edildi. Burada Kerem de biraz Barış Alper gibi soğukkanlı davranabilirdi. İki taraflı gerilim işi bu noktaya getirdi. Ama ben iddia ediyorum Kerem yerli değil de yabancı olsaydı bunların hiçbirisi yaşanmazdı."

"GALATASARAY'A ÇÖZÜM OLAMAZ"

"Beşiktaş altyapısından yetişen ve Rangers'ta forma giyen Rıdvan Yılmaz'ın adı geçiyor. Kesinlikle gelmemeli. Galatasaray'a çözüm olmaz. Beşiktaş'a önerilirse de aynı şeyi söylerim. Sparta Prag'dan Preciado'nun adı geçti 1-2 maç iyi oynadı diye göklere çıkarıldı. Gördük onu Copa America'da tel tel döküldü."

"EN BÜYÜK SORUN ABDÜLKERİM"

"Galatasaray'ın yerli futbolcularıyla ilgili en büyük sorunu Abdülkerim. Çünkü onun formsuzluğu bütün isimlere sirayet ediyor. Hem kontenjan açısından hem de sahada herkesi rahatlatabiliyor iyi oynadığı zaman." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı