38 yaşındaki İsviçreli eski futbolcunun iki takımla ilgili öne çıkan tespitleri şöyle...

"ASLA KOLAY DEĞİL"

"Kağıt üzerinde Galatasaray için bu turun favorisi olduğunu açık bir şekilde söyleyebiliriz. Ancak Young Boys geçen seneki şampiyon kadrosunu korudu. Bu sene Avrupa'dan beklentileri yüksek. Lige iyi başlayamadılar fakat tabelayı değiştirdikleri an her şey onların lehine sonuçlanabilir."

"BİREYSELLİK ÖN PLANA ÇIKIYOR"

"Galatasaray takımına baktığımız zaman genel olarak bireysellik ön plana çıkıyor. Icardi, Ziyech ve Zaha gibi önemli oyunculara sahipler. Bu tip oyunculara sahipseniz yaptığınız iş daha kolay olabiliyor."

"SANCHEZ ÖNEMLİ"

"Galatasaray savunma anlamında zaaf yaşıyor bu doğru ancak Sanchez önemli bir figür. Oynadığı maçlarda kesinlikle güven veriyor. Defansın sigortası gibi." dedi.

DZEMAİLİ'NİN GALATASARAY KARNESİ

Blerim Dzemaili, Sarı-kırmızılı formayla 20 maça çıktı. 1 gol atıp 2 asistlik katkı sağladı. Bu süre zarfında 1 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası sevinci yaşadı.

PAOK'un hocası Razvan Lucescu'dan iddialı Galatasaray açıklaması PAOK'un hocası Razvan Lucescu'dan iddialı Galatasaray açıklaması

38 yaşındaki orta saha kariyerinde Zurich, Napoli, Bologna, Parma, Torino, Genoa, Montreal ve Bolton formaları da terletti.

Editör: Berksan Sabancı